Görüş Bildir
Haberler
Cenazene Hangi Ünlü Katılacak?

etiket Cenazene Hangi Ünlü Katılacak?

13.06.2016 - 17:26

Elbet bu dünyadan göçüp gideceğiz. Peki senin cenazene hangi ünlü iştirak edecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Son yemeğinde hangisini yersin?

2. Diyelim ki elinin altında bir düğme var. Bu düğmeye basarsan dünyanın %95'i huzur içinde rahat rahat yaşayacak ama geri kalan %5 acı şekilde can verecek. Bu düğmeye basar mıydın?

3. Bu sanatçıların konserine davetlisin ama ancak birine gidebilirsin. Hangisine gitmeyi tercih edersin?

4. Elinde güç olsa hangi hitap şekli ve türevlerini yasaklarsın?

5. Bu dünyadan göçüp giden hangi şairle oturup dertleşmek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zaman kavramıyla ilgili söylenen hangi söz sence daha isabetli?

7. Son soruya geldik bile. Sonucu görebilmek için bir tane Ramazan capsi seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Sarıgül!

Mustafa Sarıgül!
prntscr.com

Verdiğin yanıtlara göre senin cenazene eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül katılacak. Bilen bilir cenaze oldu mu ön saflarda Sarıgül yer alır. Musalla taşında ebedi istirahat yerine gitmeyi beklerken objektiflere Mustafa Sarıgül ve yakasında senin siyah beyaz fotonun olduğu ufak bir fotoğraf yansıyacak. Bu arada cenazen de birçok önemli insan gibi Teşvikiye'den kalkacak.

Bülent Ersoy!

Bülent Ersoy!

Verdiğin yanıtlara göre senin cenaze törenine ülkenin divası Bülent Ersoy katılacak. Bilen bilir Bülent Hanım dostlarının acı, tatlı tüm olaylarına katılır. Hatta bu günlerde tarzını günün anlam ve önemine göre belirler. Senin için 'Hakkınızı helal ediyor musunuz?' sorusuna o müthiş sesiyle divamız 'Helal Olsun!' diyecek.

Ajda Pekkan!

Ajda Pekkan!

Verdiğin yanıtlara göre senin cenazene katılacak olan ünlü isim Ajda Pekkan. Kocaman güneş gözlüklerinin ardında dua ederken 'Bunu da yolladık.' diye düşüncelere gark olacak. Aslında bu şekilde devam ederse ülkede birçoğumuzu gömeceği de aşikar.

Orhan Gencebay!

Orhan Gencebay!
prntscr.com

Verdiğin yanıtlara göre senin cenazene katılacak ünlü, müziğimizin nadide ismi Orhan Gencebay. Gencebay da sanat dünyasından dostlarına vefasıyla bilinen bir isim ve cenazelerde dostlarını, arkadaşlarını, ülkenin önemli isimlerini son yolculuğunda uğurlayanlardan. Muhabirler senin için mikrofonlarını çevirince 'Çok değerli bir kardeşimizdi.' yanıtını veren de Orhan Gencebay olacak.

Snoop Dogg!

Snoop Dogg!

Verdiğin yanıtlara göre senin cenazene katılacak kişi Amerikan rapçi Snoop Dogg. Her ne kadar geçmişte  yaptığı itliklerle ve müptezellikleriyle gündeme gelse de Snoop bey kardeşimiz sonradan hidayete erenlerden sadece biri. Dünyaca ünlü rapçi özel jeti, pahalı arabası ve arkasında yov yov diyen yancılarıyla cenazene katılıp yakınlarınla acılarını paylaşacak.

Nihat Hatipoğlu!

Nihat Hatipoğlu!

Verdiğin yanıtlara göre senin cenazene reyting rekortmeni, ülkenin Nihat Hocası, Nihat Hatipoğlu katılacak. Çünkü her şeyin en iyisine layık olduğun için cenazende de hocanın da en popüleri olmalı. Nihat Hoca cenazende gözyaşlarıyla sana dua edecek, arkada sis dumanları belirecek ve birden derinlerden gelen uhrevi bir ney sesi duyulacak.  Ağlıyordu Nihat Hoca, bu cenaze onu çok üzüyordu, ben onu son yolculuğuna uğurlayamazsam ne yaparım diyordu, gözleri doluyordu...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
644
463
170
152
144
119
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Harleen Quinzel

Cenazesine Bülent Ersoy gelmesin diye ölümsüzlüğü buldu.

Sevilay

bülent ersoy gelirse mezarımdan kalkarım aq