Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz'dan Cenazedeki Fotoğrafına Açıklama: 'İnsanlar Gerçekten Kalpsiz'

etiket Cem Yılmaz'dan Cenazedeki Fotoğrafına Açıklama: 'İnsanlar Gerçekten Kalpsiz'

ATKN
22.04.2016 - 13:23 Son Güncelleme: 23.04.2016 - 01:01

Cem Yılmaz, Attila Özdemiroğlu'nun dünkü cenaze töreninde Zülfü Livaneli'nin omuzuna yaslanarak güldüğü, basına yansıyan ve tepki gösterilen fotoğrafı ile ilgili açıklama yaptı. Cem Yılmaz, 'Bir kare fotografla 'gülmek' ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gercekten kalpsiz. İnsan insana gülümser. Dünya iyi insanların hürmetine dönüyor, boşver Cem'cim diyor ve geçiyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20 Nisan Çarşamba günü hayatını kaybeden usta müzisyen Atilla Özdemiroğlu için dün İstanbul Levent Afet Yolal Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Özdemiroğlu'nun yakınları ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Cenaze törenindeki isimlerden Cem Yılmaz'ın Zülfü Livaneli'nin omuzuna yaslanarak güldüğü fotoğrafı basına ve sosyal medyaya yansımış, fotoğrafa tepki gösterilmişti. 

Cem Yılmaz, tepkiler üzerine açıklama yaptı.

'İnsan insana gülümser'

'İnsan insana gülümser'

Twitter hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz, 'Bir kare fotografla 'gülmek' ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gercekten kalpsiz. İnsan insana gülümser. Dünya iyi insanların hürmetine dönüyor, boşver Cem'cim diyor ve geçiyoruz' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
278
43
27
17
14
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monapizza

Diğer insanlar sanki cenazelerde sessiz sedasız susup kur'an dinliyorlar..bıraksınlar allah aşkına.. cenazede araba alıp satanını da gördüm,dedikodu yapanlar... Devamını Gör

Dromaeosauridae

cem yılmaz'ı pek severim ama gene de cenazede ağırbaşlı durmasını isterdim gülmek güzel ama başkasının canı acıyabilir seni izlerken.

Pasif Kullanıcı

''Başkentte bomba patladı, ihmal varmı'' sorusuna gülen bakanı haber yapsanıza YAVŞAK medya!!

Müddesir

Oda yapıldı merak etme. Her şeye ak parti kıskançlığını sokmasanız ölürsünüz