Görüş Bildir
Haberler
Cem Kınay: "Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yeneceğiz"

Cem Kınay: "Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yeneceğiz"

Enver K.
25.02.2015 - 15:01

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cem Kınay GS TV'de yayınlanan Günün Manşeti adlı programda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacakları maç için iddialı konuşan Kınay, Hamzaoğlu'na da övgüler yağdırdı. Derbi öncesinde Türk Telekom Arena'daki Kayseri Erciyesspor mücadelesine de taraftarlar birlikte gideceğini kaydetti.

Dünyanın en büyük otomotiv firmalarından Skoda'nın CEO'su Winfried Vahland, Galatasaray Kulübü ile sponsorluk görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldi.

İşte Cem Kınay'ın sözleri...

SPONSORLUK KONUSU

Sponsor arayışını sürdüren Galatasaray Yönetim Kurulu, Skoda ile görüşmelere başlarken konu hakkında, ' Skoda gibi birçok sponsorluk çalışmalarını birlikte yürütüyoruz. Otel çalışmalarımıza da başladık, yükselişini göreceğiz . Biliyorsunuz bu sene sponsorluk anlaşmalarımızın birçoğu sona eriyor. Abdurrahim'in gözlerinden öpüyorum...' dedi.

'KADIKÖY'DE YENECEĞİZ'

Bence 15 sene sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yeneceğiz. Bu sürece son vereceğiz. Fenerbahçe'yi yenip şampiyonlukta önemli bir adım atacağız.

HAMZAOĞLU'NA ÖVGÜLER

Bugüne kadar kovalıyorduk artık kovalanan takımız. Bu liderliği aldık ve kolay bırakmayız. Bunu söylerken futbolun başında Ali Dürüst Albayrak ve hocaya güveniyorum.

Oynattığı futbol hoşuma gidiyor ama kıyafeti, duruşu stiliyle bana güven veriyor. Çok önemli koçlara sahibiz. Ergin Ataman, Ekrem Memnun, Sedat İncesu gibi hocalar da çok kıymetli. Hamza Hoca zor bir dönemde geldi. Albayrak'ın fikriydi ve biz de memnunuz. Galatasaray'da çok büyük işler yapacak. Rol model olarak da görüyorum. Hamza hocanın bu başarısının altında karakterinin olduğunu düşünüyorum. Birkaç haftadır onu görmüyordum gidip gözlerinden öpeceğim. Ona teşekkür borçluyuz. Bizi ileriye götürecek. Çok şanslıyız şu anda hocalar konusunda... 96'da Terim geldiği zaman ne hissediyorsam şu anda aynı heyecan var. Bizi Avrupa'da başarıya da götürür

METRO KONUSU

Taraftarı çok seviyorum görüşleri önemli. Taraftarla daha da bütünleşmek için kafa yoruyorum. Arada küfür de yiyerek üzülüyorum... Taraftarı stada davet ettik onlar da şikayetlerini iletti. Bunu biliyoruz. Birkaç taraftar, 'Siz masada oturuyorsunuz, gelin çile çekin' dediler. Teoride biliyoruz ama onların çilesini onlarla yaşamak istiyorum. 'Geleceğim' dedim ve 18'de metroda buluşup taraftarla gideceğim. Metronun olması için çalışıyurz. Müracaatları yaptık. Bunun siyasi yönü yok. Taraftarın konularını ciddiye aldığımız mesajı vereceğiz. Siz geleceksiniz birkaç yönetici arkadaşım da gelecek.

'TURGAY DEMİREL BIRAKSIN'

Dün gece Ergin Ataman, ben ve Ural Aküzüm toplantı yaptık. Ergin hoca, TBF'den aldığı ceza yüzünden çok üzgündü. Basketbol Federasyonu tarihinde olmayan bir ceza vermiştir. Çok yüksek bir ceza. Futbolda da böyle cezalar yok. Bunun arkasında yatan bir sebep var. Sakin kafayla bunu düşüneceğiz. Ergin hocanın arkasındayız. Başkanım defalarca söyledi. Ergin hocaya büyüğü olarak nasihatler verdim. Başkan da onunla bir toplantı yaptı. Hayatımızdaki birini kaybetmek kolay. Turgay Demirel artık dönemini doldurdu. Harun aday. O adaylığını açıkladıktan sonra kendisine mesaj attım. Turgay Demirel vaktini doldurdu. Genç arkadaşlara görevi teslim etmesi lazım. Galatasaray'a ve Ergin Ataman'a haksızlık yapmaya devam ediyor. Tokat konusunu küçümsemiyorum ama buna artık bir son verelim. Üzerini kapatmaya çalıştığım sakın söylenmesin. Ergin hoca da gerekli açıklamaları yapacak. Yoğun maç trafiği var.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/otomotiv-devinde...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0