Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz'ın Bugüne Kadar Birlikte Olduğu Ünlü İsimleri Öğrenince 'Hadi Canım!' Diyeceksiniz

etiket Cem Yılmaz'ın Bugüne Kadar Birlikte Olduğu Ünlü İsimleri Öğrenince 'Hadi Canım!' Diyeceksiniz

Arzu Semender
13.02.2020 - 15:07 Son Güncelleme: 24.05.2022 - 11:23

Cem Yılmaz'ın aşk defteri çok kabarık, bunlar sadece bizim bulabildiklerimiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz - Zeynep Tümerdem

Cem Yılmaz - Zeynep Tümerdem

Cem Yılmaz'ın ilk medyatik aşkı diyebiliriz. 90'ların sonuna doğru birlikte olan ikili bir dargın bir barışık 3 yıl boyunca ilişkilerine devam etti.

Cem Yılmaz - Sema Şimşek

Cem Yılmaz - Sema Şimşek

Bu ilişki de 1997 yılında yaşandı ama çok fazla sansasyon yaratmadan bir anda bitti.

Cem Yılmaz - Demet Şener

Cem Yılmaz - Demet Şener

1998 yılında yaşanan bu aşk yaklaşık 1,5 yıl kadar devam etti. İkili ayrıldıktan sonra Cem Yılmaz, stand up gösterisi sırasında Demet Şener'le ilgili ayarsız bir şaka yapınca, Şener eski sevgilisini 'karaktersiz' olmakla suçladı.

Cem Yılmaz - Deniz Barut

Cem Yılmaz - Deniz Barut

Cem Yılmaz, Miss Turkey yarışmasında sunuculuk yaparken tanıştığı Deniz Barut'la 2002 yılında birlikte oldu.

Cem Yılmaz - Lal Dedeoğlu

Cem Yılmaz - Lal Dedeoğlu

2003-2005 yılları arasında işletmeci Lal Dedeoğlu ile aşk yaşamıştı Cem Yılmaz. Ayrıldıktan sonra bile dost kaldıklarını her fırsatta gösterdi ikili.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz - Cansu Dere

Cem Yılmaz - Cansu Dere

2006'da başlayan aşk tam 7 yıl sürdü. Ta ki Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile evlenene kadar. İddialara göre Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz'ı tanıştıran da Cansu Dere idi. Herkes çiftten evlilik haberi beklerken bir anda ayrıldılar.

Cem Yılmaz - Ahu Yağtu

Cem Yılmaz - Ahu Yağtu

2012'de evlenen çift, 2014'ün 31 Aralık günü resmen boşandı. İddialara göre Cem Yılmaz, evliliklerinde Cansu Dere'yi hala unutamamıştı. Hatta Ahu Yağtu'nun Cem Yılmaz'ın telefonunda bir mesaj yakaladığı bile söylendi.

Cem Yılmaz - Ayşe Hatun Önal

Cem Yılmaz - Ayşe Hatun Önal

2014 yılında birlikte olan sevgililerin ilişkisi çok uzun soluklu olmadı. Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal, birliktelerken bu ilişkiyi hiç saklamadı.

Cem Yılmaz - Naz Elmas

Cem Yılmaz - Naz Elmas

2015'de yayılan bu dedikoduya Naz Elmas 'Yorum yok' demekle yetinmişti. Çiftin, Levent'te bulunan villada buluştukları magazin basınında yer aldı.

Cem Yılmaz - Dilara Gönder

Cem Yılmaz - Dilara Gönder

2016 yılında ünlü sunucu Dilara Gönder'le aşk yaşamıştı Cem Yılmaz. Pek göz önünde olan bir ilişki değildi, zaten çok da çabuk bitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz - Merve Çağıran

Cem Yılmaz - Merve Çağıran

Cem Yılmaz, 2017 yılında Fi dizisi ile tanınan Merve Çağıran ile birlikte olmuştu. Çok afişe olmamaya çalışan ikili, partilerde sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Cem Yılmaz - Ebru Şallı

Cem Yılmaz - Ebru Şallı

2017 yılında çok kısa süre birlikte oldu çift. Ebru Şallı'nın ilişki başlangıcında yaptığı itiraf da şöyleydi:  “Arkadaşlar, ilişkimizde bir sorun yok, gayet iyi. Bu ilişki hakkında da çok konuşmak istemiyorum. Benim konuşmam doğru olmaz. Bu ilişkiyle ilgili fazla konuşmamam gerekiyor. Kesin konuşmam için daha çok erken'

Cem Yılmaz - Özge Sabuncu

Cem Yılmaz - Özge Sabuncu

2018 yılında bir dargın bir barışık devam eden bir ilişki yaşadılar. Özge Sabuncu, Cem Yılmaz'la ilişkisini soran bir takipçisine 'Yatakta kopuyorduk' demesiyle gündem olmuştu. İddialara göre Alaçatı'da gerçekleşen bir parti sırasında Lal Dedeoğlu ile samimiyetini kıskanan Özge Sabuncu, daha sonra ünlü komedyenden ayrıldı.

Cem Yılmaz - Defne Samyeli

Cem Yılmaz - Defne Samyeli

2018'in Mayıs ayında gün yüzüne çıkmıştı bu ilişki. Çoğu kişi çifti birbirine çok yakıştırmış hatta evlenme haberlerini bile beklemişti. Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, 2019'un sonuna doğru ayrıldılar.

Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya

Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya

Cem Yılmaz asıl bombayı Serenay Sarıkaya ile olan birlikteliği ile patlattı diyebiliriz. Cem Yılmaz'ın adı, Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan hemen sonra Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışmış, Sarıkaya bu birlikteliği doğrulamıştı. İkili yaklaşık bir yıl süren ilişkilerini 2020 yılında noktaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz - Rüya Demirbulut

Cem Yılmaz - Rüya Demirbulut

Serenay Sarıkaya'dan sonra adeta inzivaya çekilen Yılmaz, oyuncu Rüya Demirbulut ile bir mekan çıkışında görüntülenmişti hatırlarsanız. Ardından ikilinin yeni bir aşka yelken açtığını öğrenmiştik. Bu ilişki de ne yazık ki uzun sürmedi... Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Rüya Demirbulut'u Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1168
340
238
164
152
60
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kakaolu Kek

Cem Yılmaz kadın olsaydı alnının ortasına kocaman "O..." damgasını yemişti.

Pasif Kullanıcı

dimi şimdi helal olsun nidalarıyla takdir ediliyor.

dariaist

adamda hitabet gücünü ve espri yeteğini çıkar geriye devasa bi tipsizlik kalır; kocaman göbek kısacık boy, 50 ye dayanmış yaş, toparlak bi surat ağarmış saçl... Devamını Gör

Jey

Hayatım erkeğin güzeli olur mu? Sürekli ayna karşısında tribe giriyor güzel erkekler ivvvrenç. Okan Bayülgen de öyle bak... sıfır tip ama bir ara baya ilgi ç... Devamını Gör

Leil Etili

CANSU DERE >>> ve Diğerleri