Görüş Bildir
Haberler
Cedi Osman Sevgilisi Ebru Şahin'e Evlilik Teklifi Etti! Yüzüğün Fiyatı İse Sosyal Medyada Olay Oldu...

Cedi Osman Sevgilisi Ebru Şahin'e Evlilik Teklifi Etti! Yüzüğün Fiyatı İse Sosyal Medyada Olay Oldu...

Müge Kakşi
18.09.2021 - 21:30

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve NBA takımlarından Cleveland Cavaliers oyuncusu Cedi Osman bir süredir güzel bir birliktelik yaşıyorlar. Çift geçtiğimiz gün Kapadokya tatiline giderek romantik anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Tatilde Cedi Osman'ın Şahin'e evlilik teklifi ettiği kareler sosyal medyanın gündemine düşerken tektaş yüzüğün fiyatı ise dudak uçuklattı. İşte Ebru Şahin'in tektaş yüzüğünün fiyatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

CEDİ OSMAN'IN EBRU ŞAHİNE ALDIĞI YÜZÜĞÜN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman'ın evlilik yolundaki romantik hikayesi herkesi büyüledi. 

Uzun süredir aşk yaşayan çift, önceki gün birlikte tatile gitmişti. Ünlü basketbolcu, Kapadokya'nın muhteşem manzarası eşliğinde sevgilisinin önünde diz çöküp evlilik teklif etti.

Çok mutlu olan Şahin, teklifi kabul etti. Ünlü oyuncu, bu anlara ait kareleri 'Evet' dedim' notuyla sosyal medyada paylaştı. Ünlü basketbolcunun sevgilisi için aldığı yüzüğün fiyatı ise dudak uçuklattı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin mutluluklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

 Çifte pek çok ünlü isimden de tebrik mesajları yağdı.

TEKTAŞI 1 MİLYON TL

Cleveland Cavaliers'tan yıllık 8 milyon dolara yakın bir rakam kazanan basketbolcu, sevgilisi için kesenin ağzını açtı.

Cedi Osman'ın, Ebru Şahin'e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğu belirtiliyor.

'ALDIĞIMIZ TAT AYNI'

Ebru Şahin, ilişkisi hakkında, 'Cedi ile küçüklüğümüzden beri farklı çevrelerde, farklı güven anlayışlarında büyürken hep aynı içgüdüyle hareket ettiğimizi fark ettik...

Hayatın tadına baktığımız yerler farklı ama aldığımız tat aynı. Hani biriyle konuşmana gerek kalmadan her şeyi halledersin ya, aramızda öyle bir bağ var' demişti.

Her ortamda yaşağı mutluluğu dile getiren güzel oyuncu Ebru Şahin, takipçilerini ise merakta bırakmamayı seçiyor. Ünlü çiftin düğünleri ise şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?