Görüş Bildir
Haberler
Cavcav: "Yanlış Teknik Direktör Seçimleri Bizi Gayemize Ulaştırmadı"

Cavcav: "Yanlış Teknik Direktör Seçimleri Bizi Gayemize Ulaştırmadı"

Mustafa
31.12.2015 - 16:46

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 'Transferler ve yanlış teknik direktör seçimleri bizi istediğimiz gayeye ulaştırmadı' şeklinde konuştu. 37 yıldır Gençlerbirliği'nin başkanlığı görevini yürüten Cavcav, 'Kulübümüzün durumuna benden fazla üzülen çok az insan vardır.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlhan Cavcav, 37 yıl önce kendisini kırmızı-siyahlı kulübe kazandıran Avni Bulduk'u rahmet ve minnetle andığını belirterek, 'Zaman zaman çok iyi günlerimiz olmasına rağmen, özellikle son dönemlerde, bir iki sezondur, hatta 3 sezondur, maalesef yapmış olduğumuz transferler, yapmış olduğumuz yanlış teknik direktör seçimleri bizi istediğimiz gayeye ulaştırmadı' diye konuştu.

İnsanın hayatta yaşadığı her şeyden ders almasının doğal olduğunu ifade eden Cavcav, 'Biz de yapılanlardan ve yaptıklarımızdan ders alarak, kulübümüzü daha iyi bir yere getirebilmek için değerli yönetim kurulumuzla beraber uğraşıyoruz' ifadesini kullandı.

"Benden Fazla Üzülen Çok Az İnsan Vardır"

"Benden Fazla Üzülen Çok Az İnsan Vardır"

İlhan Cavcav, kulübün durumuna çok üzüldüğünü belirterek, 'Vallahi herkesin içini bilemem ama herhalde benden fazla üzülen çok az insan vardır' şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nin Türk futboluna hediye ettiği çok futbolcunun bulunduğunu hatırlatan Cavcav, 'Futbol böyle güzel bir şey ancak son dönemde seyircimizde azalma oldu maalesef. Umarım, seyircilerimizi Gençlerbirliği karşılaşmalarında daha çok görürüz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var' değerlendirmesinde bulundu. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
0
0
0