Görüş Bildir
Haberler
Cavcav: "Sabri’ye En Fazla 800 Bin Lira Verirdim"

Cavcav: "Sabri’ye En Fazla 800 Bin Lira Verirdim"

Enver K.
21.06.2015 - 13:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan Sabri Sarıoğlu hakkında değerlendirmede bulundu.

Yılardır Galatasaray Kulübü’nün çatısı altında olan; yeri geldiğinde övülen yeri geldiğinde tepki çeken Sabri Sarıoğlu’nun yeni sözleşmesi ses getirdi. 1 milyon 250 bin dolar olan garanti ücretinin yaklaşık 5 milyon liraya yükseltilmesi Türkiye’nin gündemine otururken özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada yönetime büyük tepki gösterdi.

Türk futbolunun önemli isimlerinden olan, yıllardır başkanlığını yaptığı G.Birliği’ne sayısız futbolcu kazandıran ve iyi paralara başka kulüplere satan İlhan Cavcav, “Ben, Sabri’ye en fazla 800 bin lira verirdim. Fazla 1 kuruş vermem. Sabri tamam iyi futbolcu ama değeri ancak 800 bin lira eder. Gerçek değeri bu… Bu 800 bin lirayı da üç taksitte öderdim. Yüzde 33’ünü peşin, yüzde 33’ünü aylık, yüzde 33’ünü de maç başı öderdim. Ekstra para ödemezdim. Öyle yağma yok. Aydın Yılmaz’ı ise tanımıyorum. Bilmiyorum. Ama uzun yıllardır Galatasaray’da oynadığına göre o da benim paramla yıllık en fazla 500 bin lira eder” ifadelerini kullandı.

“BU PARALAR SAHTE OLABİLİR!”

Cavcav, “65 yıldır ticaret yapıyorum, yılda 4 milyon lira kazanamıyorum. Üstelik bin 500 tonluk üretimi bulunan bir fabrikanın sahibiyim. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon kulübünün her birinde tahmin ediyorum ki, birer para basma makinesi var. Yoksa bu paraları bulmaları mümkün değil. Paralar sahte de olabilir!” diye konuştu.

“BATMAZLARSA ŞAŞIRIRIM”

F.Bahçe ve G.Saray’a da oklarını saplayan Cavcav, şu ifadeleri kullandı: Galatasaray’da şimdiki başkan paraları saçıyor. Önceki de çilek, kiraz falan diyordu. Fenerbahçe, son aldığı adama 4 yıllığına 70 milyon lira verecekmiş. Ayıptır. Fenerbahçe versin bana bu parayı, Gençlerbirliği’nin tüm gelirlerini ömür boyu vereyim. Böyle kulüp başkanlığı mı olur! 4 büyük kulübün başkanı, acilen görevi bırakmalıdır. Halen görevde bulunan bu başkanlardan, iyi başkan olmaz. Başarılı insanlara görevi devretsinler. 4 büyük kulüp batıyormuş. Tabii batar. Bu başkanlarla elbette batar. Batmazlarsa şaşardım.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0