Görüş Bildir
Haberler
Cavani: "PSG, Avrupa'yı Fethedecek"

Cavani: "PSG, Avrupa'yı Fethedecek"

Fatih
03.01.2014 - 20:01

PSG, Avrupa'yı fethedecek!

Uruguaylı golcü, Şampiyonlar Ligi Kupası'na talip olduklarını ve Paris Saint-Germain'in birgün Avrupa'da tüm başarılara ambargo koyacağını iddia etti.

Paris Saint-Germain 'in Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani , Fransız kulübünün Avrupa'yı fethedeceğine tam kalbiyle inanıyor.

Avrupa'nın 1 numaralı kupası Şampiyonlar Ligi'ndeki iddialarını ortaya koyan Cavani, Le Figaro 'ya verdiği demeçte, 'Evet, PSG gerçekten Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek güçte. Buna tüm kalbimle inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Zlatan Ibrahimovic ile oynamaktan büyük zevk aldığını belirten Uruguaylı golcü, 'Zlatan'ın yanında kendimi iyi hissediyorum. Muhteşem bir oyuncu. Rakip oyunculara büyük korku salıyor, her an gol atabilecek potansiyele sahip. Kendine has bir tarzı var, belki kaba ve haşin olabilir ancak takım için çok önemli bir isim.' dedi.

Başkent ekibinde mutlu olduğunu sözlerine ekleyen 26 yaşındaki futbolcu, 'Paris'te çok mutluyum. Alışma sürecinde baya zorluklar yaşadım. Buradaki insanlar, bana çok iyi davrandı ve yardım etti. Onlar sayesinde adaptasyon süresini kısa sürede atlattım.' şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/460/frans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın