Görüş Bildir
Haberler
Castlevania Lords Of Shadow Ultimate Edition Pc Nasıl Alınır? (Video Anlatım)

Castlevania Lords Of Shadow Ultimate Edition Pc Nasıl Alınır? (Video Anlatım)

Durma Play
11.04.2016 - 16:48

Castlevania Lords Of Shadow Ultimate Edition Pc Nasıl Alınır? (Video Anlatım)

Castlevania serisi geçmisi 1986 yilina dayanan ve Platform türündeki bilgisayar oyunlarinin atasi olarak kabul edilen basarili yapimlari içerisinde barindirmaktadir. Gerek konsol gerekse bilgisayar alaninda tam otuz alti adet çalismayi takipçileri ile paylasan yapimci sirket, zaman içerisinde teknolojini gelisimine bagli olarak iki boyutlu ortam üzerine üç boyutlu ögeler yerlestirerek görsel güzellik ve orijinallik katmaya gayret etmistir. Serinini son oyunu olan Castlevania Lord of Shadows 'da ise yapim politikasi tamamen degistirilerek oyun tamami ile üç boyutlu bir hale getirilerek günümüzün modern RPG’lerine benzer bir havaya büründürülmüs durumda. Serinin uzun süren sessizlik sonrasi çaga ayak uyduramayip tozlu sayfalara gömüldügünü düsünen kisilere bir cevap niteliginde olan Castlevania Lord of Shadow Ultimate Edition , daha uzun yillar boyu bu profesyonel yapimlar ile karsilasilmaya devam edileceginin de bir nevi haberini veriyor..

Oyun, hikâyesi geregi oyuncusunu 1022 yilindaki mistik bir dünyaya sürüklüyor. Hali hazirda oldukça zarar görmüs ve kopmak üzere olarak cennet ve dünya arasindaki baglanti, Lord of Shadow isimli bir grup tarafindan sürekli zarara ugratilmaktadir. Bu durumun gerçeklesmemesi ve düzenin sürmesi için mücadele eden Brotherhood of Light grubunun en önemli temsilcilerinden olan Gabriel Belmont’un kontrol edildigi oyunda, hem mevcut bagin tekrar güçlenmesini saglarken hem de Gabriel’in emellerini gerçeklestirme ve seytani grubun öldürdügü esinin intikami alinmaya çalisiliyor. Castlevania Lord of Shadow , hali hazirda mevcut olan basarili grafik ve ses özelliklerine ek olarak oldukça etkileyici bir hikâyeye sahip olmasi nedeni ile türün takipçisi olsun ya da olmasin her oyuncuyu derinden etkilemeyi basarip, otuz yedi senelik bir geçmisin tecrübesini konusturuyor. Geçmis oyunlarda fazla önemsenmeyen atmosferin Castlevania Lord of Shadows içerisinde son teknoloji imkânlari kullanarak hazirlandigi açikça belli oluyor. Hava sartlari, sis efektleri, karanlik ve aydinlik ortamlar, binalarin kaplamalari ve buna benzer pek çok detayin, oyuncuyu adeta içine aldigi ve hikâyenin çok daha akici ve betimlenmis sekilde sürmesine yardimci oldugu düsünüldügünde, kullanicilarin ne denli takdir ve begeni duygusu hissettikleri de anlasilabilmektedir.

Castlevania Lord of Shadows Ultimate Edition PC , sitemiz üzerinden en uygun fiyatlar karsiliginda aninda satin alinabilmektedir. Herhangi bir optik disk gönderimi söz konusu olmadan UPlay hesabiniz üzerinden aktif edebileceginiz kod ile kisa bir indirme isleminin ardindan sizler de efsanevi serinin bu son halkasini tecrübe etmeye baslayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/castle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın