Görüş Bildir
Haberler
Casillas: "Busquets'i Yumruklayacağım"

Casillas: "Busquets'i Yumruklayacağım"

Fatih
04.04.2014 - 21:40

Casillas: "Busquets'i Yumruklayacağım"

Real Madrid'in yıldız oyuncusu, Barcelonalı oyuncu Busquets'in Pepe'ye yaptığı harekete sinirli bir şekilde tepki gösterdi.

Real Madrid 'in emektar kalecisi Iker Casillas , Barcelona orta sahası Sergio Busquets 'in Pepe 'ya yaptığı hareket sonrası yumruklayacağını söyledi.

Katalan ekibinin kazandığı El Clasico mücadelesinde Busquets'in Pepe'nin kafasına bastığı iddia edilmiş 25 yaşındaki oyuncu ise bunu reddetmişti.

İspanyol kaleci yaptığı açıklamada, 'Fotoğraf her şeyi açıklıyor. Çok fazla detaya girmek istemiyorum. Çok kötü bir andı. Benim açımdan Busquets berbat davrandı. Onu gördüğüm zaman bir tane yumruk atacağım.' şeklinde konuştu.

'LOPEZ DESTEĞİ HAK EDİYOR'

Casillas bu sezon yalnızca Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forma giyrbildi ancak 32 yaşındaki oyuncu bu tartışmalardan artık yorulduğunu belirtti.

Casillas konuşmasında, 'Bu yorucu bir konu. Patron o maçlarda oynamam gerektiğini düşünüyor hepsi bu kadar.' ifadelerini kullandı.

Diego Lopez'den de bahseden 32 yaşındaki kaleci, 'Diego Lopez desteği ve ilk 11'de başlamayı hak ediyor. O milli takım için tabiki de yeterli bir oyuncu. Vicente ona inandığını zaten gösterdi. Valdes sakatlanmasından sonra formaya daha da yaklaştı. Şimdi buna Del Bosque karar versin.' sözlerini ekledi.

Casillas ligde oynayacakları Real Sociedad maçını, 'Yukarıdan kopmak istemiyoruz. Bu çok önemli ve üç puan ile dönmemiz gereken bir maç. Umarım bizim için iyi bir sonuçla biter.' ifadeleriyle değerlendirdi.

Son olarak Ronaldo'nun forma giyemeyecek olmasından bahseden İspanyol oyuncu, 'Ronaldo oynayamayacak. Beş seneden fazla bu takıma çok iyi bir şekilde hizmet etti. Eğer böyle bir karar aldıysa nedeni buna ihtiyacı olmasıdır.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın