Görüş Bildir
Haberler
Çarşı'ya Özel Dayanıklı Koltuklar!

Çarşı'ya Özel Dayanıklı Koltuklar!

Batuhan
03.04.2014 - 10:17

Çarşı'ya Özel Dayanıklı Koltuklar!

Fikret Orman, Vodafone Arena için düşünülen koltukların üzerine çıktı, zıplayarak dayanıklılığını test etti.

Çarşı’ya, kale arkasında yer verecek olan yönetim, buradaki taraftarın hiç oturmadığını düşünerek, dayanıklı koltuklar yerleştirecek

Yeni stadı Ağustos ayına yetiştirmek için gece gündüz çalışan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman stat koltuklarını test etti.

Önceki gün kulübe gelen numuneleri inceleyen siyah-beyazlı kulübün başkanı, kafasına göre seçtiği bir koltuğu zıplayarak kırmaya çalıştı. Üzerinde birkaç kere zıplayarak koltuğa zarar vermeye çalışan Orman, bunda başarılı olamayınca koltuğu başka metotlarla kırmaya çalıştı. Orman, ayrıca koltukların özel bir laboratuarda test edilmesini istedi.

10 bin zıplamaya dayanıklı olarak üretilen ve üç sene kırılma, beş senede solmama garantisi bulunan koltuklar, Fikret Orman’ın talimatıyla teste gönderildi. Kulübün seçtiği bir laboratuarda zıplama şiddeti yaratabilen makineye bağlanacak olan koltuklar, bu testi geçmesi halinde stat inşaatında kullanılacak. Aksi taktirde mukavele iptal edilecek.

Firma yetkililerinin ancak balyozla kırılabileceği iddiasıyla övdükleri koltukları çok beğenen Beşiktaş Yönetimi, stadın bir kısmını ise deri koltuklarla donatacak. Arkalarında LED ekranların da yer alacağı deri koltuklar, VIP ve 1903 Tribünü’ne yerleştirilecek. Yönetim, VIP ve 1903 Tribünü kombine satışlarını ise önümüzdeki günlerde başlatacak.

Çarşı’ya özel!

Tribünlere sağladığı katkıyla tüm Türkiye’de tanınan Çarşı Tribünü, yeni sezonda kale arkasında yer alacak. Beşiktaş Yönetiminin, Çarşı’nın maç boyunca yerinde oturmadığı için özellikle kale arkasına dayanıklı koltuklar yerleştireceği belirtildi.

Beşiktaş Yönetimi, yeni statta takılacak bütün koltukların arkasına ise reklam alacak. Yönetim koltuk arkalarına reklam bulunması için önümüzdeki günlerde düğmeye basarak, inşaata maddi kaynak yaratacak.

Milliyet - Serdar Sarıdağ

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17527...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Fikret Orman'un üzerine çıkıp zıpladığı ve kıramadığı O Koltuk!

İşte Fikret Orman'un üzerine çıkıp zıpladığı ve kıramadığı O Koltuk!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın