Görüş Bildir
Haberler
captain america "hail hydra"

captain america "hail hydra"

Sedat Acar
08.07.2016 - 10:19

Birçok insanın kafasında soru işaretleri bırakan, Captain severleri ise sinir krizlerine sokan “Hail Hydra” diyaloğu sonunda Time dergisinin yaptığı röportajda Tom Brevoort  tarafından açıklandı.

Time: Marvel Steve Rogers’ı nasıl Hydra ajanı yapmaya karar verdi ?

Tom Brevoort: Serinin yazarı Nick Spencer, bize Captain’in genç ve çevik günlerine dönük bir hikaye sunmak istediğini söyledi. Captain  çizgi romanda bir süredir yaşlıydı. Süper asker serumu onu genç tutuyordu fakat o içten kırılmıştı. Böylece Nick bize Captain’i yeniden inşa etmek ile ilgili bir projeyle geldi. Böylece biz de Hydra ile ilgili bir hikayeye başladık.

Time: Okuyucular eski çizgi romanlara dönüp bakarsalar, hikayenin tutarlılığı ispatlanabilir olacak mı ?

Tom Brevoort: Tabii ki. 2. sayıda zamanda geriye gideceğiz ve neyin ne zaman ve nasıl yaşandığını göreceğiz. Dikkatli okuyucularımız yolların nereye çıkacağını ekmek kırıntılarını izleyerek bulacaklar. 2. sayı hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü okuyucunun kendisinin keşfetmesi benim için daha önemli.

Time: Bu konunun üzerinde ne zamandan beri çalışılınıyor ?

Tom Brevoort: Nick Captain hikayeleri yazmaya başladığından beri. Yani 2014’ün sonundan bu yana.

Time: Bu hikaye Marvel Dünyasını nasıl etkileyecek ?

Tom Brevoort: Marvel dünyasının en güvenilen ve en sağlam prensiplerine sağlam karakterinin bir Hydra ajanı olması şuan için sadece kendisince ve okurlarınca biliniyor. Yani yaptığı her şeyde, konuştuğu her cümlede ikinci bir anlam taşıyor.

Time: İsmi bile Captain America olan birinin bu şekilde bir olaya dahil olması hakkında ne düşünmeliyiz ?

Tom Brevoort: Yine çok fazla konuşmak istemiyoruz çünkü daha hikayeyi raylarına oturtuyoruz. Fakat şunları söyleyebilirim ki, Captain America gibi kahramanlık abidesi ve kendini Amerika’nın güvenliğine adamış bir adamın bile böyle karanlık sırlarının olabileceği insanlarda bir huzursuzluk ya da korku uyandırmalı.

Time: Peki son sorumuza gelirsek, bu bir düzmece midir ?

Tom Brevoort: Her ay, gerek devam eden bir seri olsun, gerekse olağanın dışında basılmış bir seri olsun sürekli Captain America çıkıyor ve bu sayılarda okuyucuların tepkilerini ölçerek yeni şeyler deniyoruz. Buradaki olaya düzmece dersek, bu bizim düşünmeden yaptığımız, sadece milleti şaşırtmak için kullandığımız bir yöntem olur ki bu da bizim tarzımız değil.

İçtenlikle bu hikayenin bir düzmece olmadığını düşünüyorum. Uzun zaman harcayarak ve üzerinde kafa patlatarak yazdığımız bu hikayenin okurlara ” Nasıl çıkacağız bu işin içinden lan ?” şeklinde tepkiler verdirtmesini bekliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın