Görüş Bildir
Haberler
Canon'un 30K Dolarlık Yeni Video Kamerası Sizin Göremediklerinizi Görüyor!

Canon'un 30K Dolarlık Yeni Video Kamerası Sizin Göremediklerinizi Görüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canon hali hazırda Arri Alexa ve Red Camera ile rekabet halindeydi, ancak asıl mesela bir adım önce olmaktı. Hoş ve düzenli tasarımıyla ME20F-SH video kamera ile tanışın. Canon'un yeni kamerasının ISO değeri yaklaşık 4 milyondan fazla ve bu onu aysız bir gece gibi karanlık ortamlarda çekim yapacak kişiler için ilk tercih haline getiriyor. Şirket ME20F-SH'in film, televizyon programları ve belgesel çeken yapım şirketleri için uygun olduğunu söylüyor. Ancak bazı kötü yanları da var, örneğin kalitesi yalnızca 1080p, Canon bunun 'en iyi düşük ışık duyarlılığını yakalamak için' olduğunu söylüyor.

ME20F-SH 'in 35 mm'lik sensörü onu özel- ve pahalı yapan şey. Kameranın içindeki photositelar (ışık hücreleri) Canon ya da diğer şirketlerin cihazlarına göre 5 kat daha fazla, bu özelliği en loş ışıkta bile cisimleri yakalıyor. Ayrıca 3G/HD-SDI, HDMI(Yalnızca çıkış), 2.5 ve 3.5 mm'lik mikrofon girişi ve 8 dişli RS-422 girişi ekleri bulunuyor.

Eğer ilginizi çektiyse maalesef satın almak için Aralık ayına kadar beklemelisiniz, ki bu da 30000 dolar biriktirmek için yeterli(!) bir zaman.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/07/30/ca...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın