Görüş Bildir
Haberler
Caner Erkin İmzayı Atıyor!

Caner Erkin İmzayı Atıyor!

Batuhan
04.03.2014 - 11:57

Caner Erkin İmzayı Atıyor!

Caner Erkin'i Avrupa takımlarına kaptırmaya hiç niyeti olmayan Fenerbahçe, milli yıldıza yıllık 2 milyon euro+maç başı+özel primlerden oluşan süper bir teklif sunacak.

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'i takımda tutmak için kesenin ağzını iyice açacak. Caner için daha şimdiden birçok Avrupa devi zemin yoklarken, masaya oturmak için ısrarla sezon bitimini bekleyen sarı-lacivertli yönetim, milli yıldıza 3 yıllık yeni sözleşme karşılığında sezon başına 2 milyon euro'luk bir teklif hazırladı. Ancak bu para garanti. Caner'e ayrıca maç başı ücreti ödenecek, sözleşme özel primlerle desteklenecek. Caner Erkin'in eline buna göre yıllık en az 2.5 milyon euro geçecek.

800 BİN DOLAR KAZANIYOR

Bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan Caner Erkin, senelik aldığı 800 bin dolarlık ücretiyle Fenerbahçe'de en az paraya oynayan futbolcuların başında geliyor. 25 yaşındaki futbolcuya en son Bayern Münih'ten bir teklif geldiği iddia edilmiş ancak menajeri bunu doğrulamamıştı.

(Fotomaç)

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/caner-e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın