Görüş Bildir
Haberler
Can Sıkıntısını Bir Kenara Alalım! Ailece İzleyebileceğiniz, İçinizi Isıtacak 12 Muhteşem Film Önerisi

Can Sıkıntısını Bir Kenara Alalım! Ailece İzleyebileceğiniz, İçinizi Isıtacak 12 Muhteşem Film Önerisi

R.G.
25.12.2020 - 11:15

Sıkıntıdan bunalmaya başladığımız, psikolojimizi kötü etkilemeye başlayan pandemi sürecinde ailemizle daha fazla vakit geçirmeye başladık. Hal böyle olunca, insanlar evde ailecek vakit geçirecekleri aktivite arayışına girmeye başladı. Film seyretmek, ailecek yapılabilecek en iyi aktiviteler arasında yer alıyor. Bu noktada, küçükten büyüğe herkesin keyifle seyredebileceği filmleri seçmek önemli. Evde, her zamankinden daha fazla vakit geçirdiğimiz bu günlerde, ailecek keyifle seyredebileceğiniz kaliteli filmleri sizler için listeledik. İşte ailenizle sıkılmadan seyredebileceğiniz 12 harika film!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 3 İdiots

1. 3 İdiots

Listenin ilk sırasında Aamir Khan'a ait bir başyapıt olan 3 İdiots bulunuyor. 2009 yapımı olan film, Hindistan'daki en iyi mühendislik fakültesini kazanan üç yakın dostun yaşadığı maceraları anlatıyor. Bir yandan da mevcut eğitim sistemine atıfta bulunuyor. Oldukça sürükleyici olan film, toplam da 2 saat 50 dakika sürüyor.

2. Çılgın Hırsız

2. Çılgın Hırsız

2010 yapımı olan film, yediden yetmişe herkesi içine çekmeyi başarıyor. Filmdeki karakterler oldukça sevimli ve ilgi çekici. Gru adındaki kötü karakter, Dünya'nın uydusu Ay'ı ele geçirmek için her yolu deniyor. Üç küçük yetimi himayesi altına alan Gru, aslında hiç de göründüğü gibi birisi değil. Herkesin keyifle seyredebileceği bu film, toplam da 1 saat 35 dakika sürüyor.

3. Evde Tek Başına

3. Evde Tek Başına

Evde Tek Başına, 1990 yapımı eski bir komedi filmi. Film, ailesinden pek hoşlanmayan Kevin'i ve onun tek başına geçirdiği bir geceyi anlatıyor. Ailesi tarafından evde tek başına unutulan Kevin, bunu bir fırsat olarak görüyor. Evin keyfini çıkarmayı amaçlayan Kevin'in başına gelmeyen kalmıyor. Film toplam da 1 saat 40 dakika sürüyor.

4. Oyuncak Hikayesi

4. Oyuncak Hikayesi

Oyuncak Hikayesi, renkli karakterleri ve hikayeleri ile küçükten büyüğe herkesin ilgisini çeken filmler arasında yer alıyor. Oyuncakları çok seven Andy, yeni oyuncağı olan Buzz Lightyear'a kavuşunca eski oyuncağı olan Şerif Woody'e olan ilgisini kaybediyor. Talihsizlik sonucu Buzz pencereden aşağı düşüyor. Herkes Woody'nin Buzz'u öldürdüğünü düşünüyor. Buzz'u kurtarmak için arkasından giden Woody'i dışarıda büyük sürprizler bekliyor. Film toplam da 1 saat 48 dakika sürüyor.

5. Nadide Hayat

5. Nadide Hayat

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Nadide Hayat, ailecek seyredebileceğiniz en iyi filmler arasında yer alıyor. Nadide, otuz yıllık hayat arkadaşını kaybetmesi üzerine, yarım kalan hayallerini gerçekleştirmeye karar veriyor. Evlendiği için üniversiteyi yarıda bırakmak zorunda kalan Nadide, etraftaki insanları umursamadan eğitim hayatına devam ediyor. Nadide'nin bu süreçte yaşadığı tüm maceralar, filmde gözler önüne seriliyor. Film, toplam da 1 saat 58 dakika sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Harry Potter

6. Harry Potter

Yayınlandığı tarihten beri popülaritesini korumaya devam eden Harry Potter, küçükten büyüğe herkesin beğenisini topluyor. Annesi ve babasını kaybeden kaybeden Harry Potter, 10 yaşına kadar hiç sevmediği teyzesi, eniştesi ve kuzeni ile yaşamak zorunda kalıyor Bir gün Harry, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulundan, hiç göndermediği halde, kabul mektubu alıyor. Aslında ailesinin cadı olduğunu öğrenen Harry, kendisinin de bir büyücü olduğunu fark ediyor. Harry Potter, bu büyülü yolculukta birçok macera yaşıyor. Filmin toplam süresi 2 saat 40 dakika.

7. Ayla

7. Ayla

2017 yılında vizyona giren film, 1950 yılında meydana gelen, Güney Kore ile Kuzey Kore arasındaki savaş sırasında yaşanan olayları anlatıyor. Birleşmiş Milletler, savaş için yardım çağrısı yapıyor. Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Türkiye, Kore'ye tugay gönderiyor. Olaylar, gönderilen tugaydaki askerlerden olan Süleyman Astsubayın, annesi babası ölmüş küçük bir kızı bulması ile başlıyor. Oldukça etkileyici olan bu filmi seyrederken göz yaşlarınızı tutamayacaksınız. Filmin toplam süresi, 2 saat 5 dakika.

8. Jumanji

8. Jumanji

1995 yapımı Jumanji filmi, yayınlandığı dönemin oldukça ses getiren yapımları arasında yer alıyor. Sihirli bir kutu oyunu üzerine kurulmuş olan filmde, atılan zarda gelen sayıya göre değişik canlılar ortaya çıkıyor. Jumanji, toplamda 1 saat 59 dakika sürüyor.

9. Dangal

9. Dangal

Dangal, Aamir Khan'ın en başarılı yapımları arasında yer alıyor. Film, gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh isimli güreşçi, kızlarının kendisi gibi iyi bir güreşçi olması için elinden geleni yapıyor. Kadınların bu gibi spor dallarıyla neredeyse hiç ilgilenmediği Hindistan'da halk, bu duruma tepki gösteriyor. Azmin en güzel örneklerinden olan bu filmi aileniz ile birlikte seyrederken, oldukça keyifli vakit geçireceğinizin garantisini veriyoruz. Film toplam da 2 saat 49 dakika sürüyor.

10. Hachiko

10. Hachiko

Film, ismini bir köpekten alıyor. 1924 yılında Tokyo'da görev yapan profesör, küçük bir yavru köpek buluyor. Köpeğin ismini Hachiko koyan sahibi, onu büyütmek için elinden geleni yapıyor. Sadık köpek Hachiko, sahibini her gün Shibuya Metro İstasyonu'nun kapısında bekliyor. Sahibinin işe gidiş ve dönüş saatlerini çok iyi hesaplayan köpek, bir yıl boyunca her gün aynı yerde sahibini karşılıyor. Fakat bir gün öyle bir şey oluyor ki, Hachiko sahibini ne yazık ki artık göremiyor. Sizi oldukça duygulandıracak bu film, toplam da 1 saat 33 dakika sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Charlie'nin Çikolata Fabrikası

11. Charlie'nin Çikolata Fabrikası

Charlie'nin Çikolata Fabrikası, her yaş grubuna uygun, sürükleyici filmler arasında yer alıyor. Filmin ana kahramanlarından biri olan Charlie, durumu iyi olmayan bir ailede büyüyen küçük bir çocuk. Neredeyse tüm dünya, çikolata fabrikası sayesinde zengin olan Willy Wonka'nın uzun yıllardır kapalı kalmış fabrikasını merak ediyor. Bir gün Willy Wonka, altın bilete sahip olan 5 çocuğun, fabrikasını gezmeye hak kazanacağını duyuruyor. Bu duyurunun ardından, çocuklar sürekli çikolata almaya başlıyor. Çikolata almak için parası olmayan Charlie ise elinden geleni yapıyor. Filmin her sahnesini merak ve heyecanla seyredeceğinizden eminiz. Film, toplam da 1 saat 55 dakika sürüyor.

12. G.O.R.A.

12. G.O.R.A.

Cem Yılmaz imzalı G.O.R.A filmi, yayınlandığı döneme damgasını vuran yapımlar arasında yer alıyor. Uzay teması ile Türk film sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran bu film, günümüzde hala popülerliğini koruyor. Filmde olaylar, Antalya'da tüccarlık yapan Arif'in, uzaylılar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Kaçırılan Arif, G.O.R.A isimli bir gezegene götürülüyor. Bu gezegenden kurtulmanın her yolunu deneyen Arif, zekası sayesinde gezegeni bir alev topundan kurtarmayı başarıyor. Tüm bunların arasında birde Ceku'ya aşık olan Arif, onu kendi gezegenine götürmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ailecek seyredebileceğiniz bu film, toplamda 2 saat 7 dakika sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
12
11
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın