Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in Gerçek Mesleği Ortaya Çıktı? Selma Ergeç'in Esas Mesleği Ne?

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in Gerçek Mesleği Ortaya Çıktı? Selma Ergeç'in Esas Mesleği Ne?

GNS
17.11.2021 - 17:23

Muhteşem Yüzyıl, Asi, Vatanım Sensin gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Selma Ergeç'in esas mesleği ortaya çıktı. Şimdilerde Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'daki Selen rolüyle ekranlara gelen 43 yaşındaki oyuncu sık sık adından söz ettiriyor. Sosyal medyada dizi çekimleri esnasında verdiği pozlarıyla ilgi çeken Ergeç'in gerçek mesleği duyanları şaşkına çevirdi. Peki Selma Ergeç'in gerçek mesleği ne? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

43 yaşındaki başarılı oyuncu Selma Ergeç'in esas mesleği duyanları şaşkına çevirdi. Yer aldığı her dizide oyunculuk performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncunun üniversitede bıraktığı bölüm şok etti. İşte detaylar...

Selma Ergeç Kariyerine Nasıl Başladı?

Selma Ergeç Kariyerine Nasıl Başladı?

Selma Ergeç, 1 Kasım 1978'de Hamm/ Almanya'da doğdu. Selma Ergç'in babası Türk, annesi ise Almandır. Babası Adanalı Türk bir doktor ve annesi Alman bir hemşire olan Selma Ergeç, babasının yolundan ilerlemiş. Babasının izinden giden Selma Ergeç doktor olmaya karar verip, yurt dışında tıp fakültesinde okumaya karar vermiştir. Eğitiminin 3. yılında staj için Türkiye'ye gelen Selma Ergeç'in Türkiye'de farklı bir yolda ilerlemeye karar vermiştir.

Selma Ergeç'in Esas Mesleği

Selma Ergeç'in Esas Mesleği

Bir süre Türkiye'de staj yapan Ergeç, bir proje için eroin bağımlısı bir genç kız arandığını duyunca, Tıp Fakültesi'nden ayrılıp oyuncu oldu ve kendisini setlerde buldu. Selma Ergeç oyunculuğunun yanı sıra modellikte yaptı. Güzelliğiyle de dikkat çeken oyuncu, Best Model of Turkey'de dereceye girdi. Ardından, Emre Altuğ'un Gidecek Yerim mi Var? şarkısının video klibinde oynadı.

Ergeç, 1997 yılında Böyle mi Olacaktı dizisiyle kameralar karşısına geçti. Devamında ise Asi, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Atiye, Yaşamayanlar gibi güçlü projelerde rol aldı. Güzel oyuncu, 26 Eylül 2015'te Can Öz ile evlendi. Çiftin düğünü Selma Ergeç'in Almanya'da iken yaşadığı kasabada gerçekleşti. Çiftin Yasmin ismini verdikleri kızı 8 Nisan 2016'da dünyaya geldi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın