Görüş Bildir
Haberler
Call of Duty Karakterlerinin Pek Bilinmeyen Özellikleri ve Unutulmaz Sahneler

Call of Duty Karakterlerinin Pek Bilinmeyen Özellikleri ve Unutulmaz Sahneler

18.01.2018 - 04:39

Geçmişten günümüze birçok Call of Duty oyunları çıktı. Bugün biz 3 oyundan oluşan Modern Warfare serisindeki karakterlerin pek bilinmeyen özelliklerine bakacağız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

John Price namıdeğer Captain Price aslında Call of Duty 1 ve 2'deki Cpt. Price'ın torunudur.

John Price namıdeğer Captain Price aslında Call of Duty 1 ve 2'deki Cpt. Price'ın torunudur.

Aynı zamanda John Price iyi bir keskin nişancıdır. 45 yaşındadır, puro içmeyi çok seven Arapça ve Rusça bilen, düşmanlarına çok acımasız davranan ve her zaman bir şapka takan karakterdir. Ayrıca Task Force 141'in hayatta kalan son 2 üyesinden biridir.

Simon "GHOST" Riley yani kısaca Ghost, Modern Warfare 2'nin en sevilen karakterleri yarışmasında 1.olmuştur.

Ayrıca favori silahı ACR'dir. Portekizce ve Rusça bilir. Roach ile çok iyi dosttur ve onu herkesten daha çok iyi tanır. O kadar çok sevilmiştir ki çizgi romanı bile çıkmıştır.Çizgi romanında gözleri her ne kadar kahverengi olarak çizilse de oyunda mavidir. Gözlüklerini hiç çıkartmaz, her zaman kurukafalı maske takar. Boyu 1.89 cm'dir.

Soap'ın "Soap's Journal" adlı bir defteri vardır ve çok iyi bir çizerdir.

Ayrıca Soap günlük yazar. Patlayıcı konusunda uzmandır ve spor konusunda gelişmiştir. Tırmanma ve hızlı koşmada çok iyidir. Tuttuğu takım Glasgow Football Club'dır. Ensesinde 'Revolver' dövmesi bulunur. Favori silahı M4A1'dir. Kan grubu 0+'dır.Öldüğünde, Price'ın üzerine koyduğu silah Gulag'da onu kurtarırken geri verdiği silahtır. Price ile çok iyi dostturlar.

Kötü karakterimiz Makarov'un Van Kedisi Sendromu vardır. Bir gözü yeşil, bir gözü mavidir.

Makarov ayrıca Mahşerin 4 Atlısı'nda 1. Atlıdır. Kan grubu A+'dır. Asılarak ölen tek CoD karakteridir ve Soap'ın öldüremediği tek karakter Makarov'dur. MW 3'ün Wii versiyonunda saçlarını kazıtmıştır. No Russian ekibinde dövmesi olmayan tek karakterdir.

Gary "ROACH" Sanderson oyunda bir sigara görerek başlar ve bir sigara görerek ölür.

Aynı zamanda Soap gibi Roach da günlük yazar. Favori silahı ACR'dir. Oyun boyunca suratı ve konuştuğu hiç gözükmemiştir. Ama MW 2'nin 3. bölümündeki tırmanış sahnesinde eğer oyuncu düşerse Roach bağırır. Soap onu yetenekli bulur ve çoğunlukla iyi atlayamaz. Göründüğü son görevde buz kamuflajı giymiştir fakat ormanlık alandadır. Ayrıca Ghost ile çok iyi dostturlar ve beraber yakılarak öldürülmüştür.

NOT: Roach'un internette kesin olarak onun olduğunu belirten fotoğraf yok ama büyük ihtimalle Roach paylaştığımız resimdeki asker.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yuri' No Russian'da Desert Eagle ile vurulup hayatta kalan tek karakterdir

Yuri diğer karakterlere göre daha korunmalıdır ve kollarında bir sürü dövme vardır.Aynı zamanda Yuri ve Andrei Harkov MW serilerinde oynanabilen tek Rus karakterlerdir. MW 3'ün son görevinde Makarov tarafından vurularak öldürülmüştür.

Sandman 47. doğum gününden sadece 4 gün önce ölmüştür

Ayrıca bu sahnede duygulanıp ağlamayan hiç kimse olmamıştır heralde serisi ...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın