Görüş Bildir
Haberler
Çaldıkları 2 Koyunu Taşımak İçin 2 Otomobil Çaldılar

Çaldıkları 2 Koyunu Taşımak İçin 2 Otomobil Çaldılar

Kütahya'nın Simav ilçesinde 2 otomobil ile 2 küçükbaş hayvan çalan şüpheliler yakalandı. 2 şüphelinin çaldıkları hayvanları taşımak için otomobil çaldığı, bagajına sığdıramayınca da onu bırakıp bir başka otomobili çaldığı tespit edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede 2 otomobilin çalınması üzerine harekete geçti. Ekipler araçlardan birini boş arazide buldu. İlçedeki yaklaşık 130 güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüphelilerin, S.A. ve A.Y. olduğunu belirledi. 

İki şüpheli, çaldıkları diğer otomobille yakalanarak gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada, bagajda bir ahırdan çalındığı tespit edilen 2 küçükbaş hayvan bulundu. 

Şüphelilerin çaldıkları hayvanları, ilk çaldıkları otomobile sığdıramadığı için boş araziye terk edip daha geniş bir otomobil çaldıkları belirtildi.

Tutuklandılar

Tutuklandılar

Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, otomobil ve hayvan hırsızlığı suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine kondu. Hayvanlar ve araçlar ise sahiplerine teslim edildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

İyi ki yakalanmışlar, yoksa devamında çaldıkları koyunu kesmek için kasap kaçırıp, etlerini satmak için başka bir kasap, kazandıkları paraları bankaya yatırm... Devamını Gör

Dead nettle.

Mal bunlar ya. Olm koyun taşımak için başta Toros STW çalacaktınız. Amk beyinsizleri 2 kere düşün bikere çal birkere düşünüp 2 kere çalıp zaman kaybetmeyin :... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Mantıklı...