Görüş Bildir
Haberler
Çakar'dan Emre'ye Çok Ağır Sözler!

Çakar'dan Emre'ye Çok Ağır Sözler!

Fatih
05.05.2014 - 00:07

Çakar'dan Emre'ye Çok Ağır Sözler!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçeli Emre'ye sert eleştirilerde bulundu.

Ahmet Çakar, “Gazozuna oynanan bir maç. Üstelik bugün yarın futbolu bırakıyorsun. Muhtemelen menajerlik, antrenörlük, yorumculuk, federasyon yetkilisi, Fenerbahçe’de görev almak gibi bir yüce idealin vardır. Gazozuna oynanan bir maçta belki yaşı senden daha küçük olan bir hakeme “O.Çocuğu” dersen ben senin aklını alırım”

Ahmet Çakar sözlerine “Bu kaçıncı ya? Gırtlak kesmek sende, ona küfür sende, buna küfür sende. Allah kahretsin bugünkü maçın ne stresi var… Bir futbolcu atlar ayağına vurur, canın yanar hadi anlarım… Hayvanlar aleminden örnek vermek istiyorum. Ayının, aslanın karnı toksa yanından geçtiğinde sana saldırmaz çünkü karnı toktur. Lan Emre senin karnın tok değil mi kardeşim. Şampiyon olmuşsun, Milli Takım’ın kaptanısın , Türkiye’nin gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcuların başında geliyorsun. Eze eze bir şampiyon olmuşsun ve üstelik senin geçmişinde her türlü herze var. Boğaz kesiyorsun, küfür ediyorsun, saldırıyorsun… Ben hakemlerin abilerinden biriyim. Sen hakeme ‘O.Çocuğu’ diye küfür edersen ben sana ‘Lan’ demekle az ettim kusura bakma.” ifadeleriyle devam etti.

Rasim Ozan Kütahyalı ise Emre Beloözoğlu hakkında: “Delirmiş, aklını yitirmiş bir oyuncu. Bundan sonra var olmak istiyorsa gündemde bu işler gidip Acun abi bana iş ver falan demekle olmaz…” diye konuştu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/05/cakarda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın