Görüş Bildir
Haberler
Çağdaş LOL Sampiyonları

Çağdaş LOL Sampiyonları

Emin Düşdü
27.08.2015 - 10:37

Süleyman Uzunkaya- Noxusun Beyefendi Kekosu- Dövüşcü/Tank-Üst Koridor/Orman

Süleyman Uzunkaya- Noxusun Beyefendi Kekosu- Dövüşcü/Tank-Üst Koridor/Orman

Nexusa egoları yüzünden esir düşmüş insanların bolca bulunduğu bir yerdir Süleymanda bunlardan biridir her şampiyon öldürüşünde 'best tr ' 'ben harikayım ' 'ben süperim' gibi lafları ile hafızaya kazınmıştır.

Pasif yeteneğiBeyefendi-Keko karmaşası: Süleyman mana kullanmaz bunun yerine hiddet Barı bulundurur.(her vuruş 3 hiddet verir) normal hali çok cool şekil tarz olan  Süleymanın hiddet barı birikip 100 bulduğunda bir yeteneği ile Kekoya dönüşür 2 kat büyür saldırı, deri çeketini giyer, gücü artar hpsi artar,zırh ve büyü direnci artar fakat hareket hızı yavaşlar ve skill kullanamaz(ulti hariç) 5 vuruş yaptıktan sonra eski  haline döner .

Q yeteneği: Gizli Kazanova : Süleyman telefondan kız arkadaşlarını arayarak rakibi meraka düşürür ve rakibi 1/1.25/1.5/1.75/2 sn sersemler.

W yeteneği(Stack): Ciddi düşünüyorum! :Süleyman ciddiyetini artırır ve her düz vuruşuna 20/25/30/35/40 saldırı gücü ekler. ayrıca Süleyman bu skille her minyon öldürüşünde kalıcı olarak 4 hp kazanır.

E yeteneği : Dinar'ın sigarası : Dinarlı olan Süleyman Cebinden çıkardığı sigarasını rakibe fırlatarak 30/50/80/120/160 hasar verir.

R Yeteneği (Ulti) : Fizyoterapistin'in Siniri : Fizyoterapist Süleyman Telefondaki kız arkadaşlarına sinirlenir ve Meslek ayrıcalığını kullanarak %20 daha az hasar alır tüm kitle kontrol etkilerini yok eder. ve 5 sn yavaşlatılamaz. Keko iken ulti kullanıldığında ise süleymanın saldırı hızı artar hpsi artar ve 10 sn sonra eski haline döner.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yusuf Taşkesen- Zaun'un İmankar Görüşü- Destek/Büyücü -Alt Koridor/Orta Koridor

Yusuf Taşkesen- Zaun'un İmankar Görüşü- Destek/Büyücü -Alt Koridor/Orta Koridor

Bir zamanlar Zaun'da sürekli Lol oynayan Lol oynadığı zaman dışında uyuyan bir insan yaşardı onun adı Yusufdu.100lerce kez dereceli atmasına rağmen Gümüş 5 te saplanıp kalmıştı.

Pasif YeteneğiBen çok şey yaşadım : Evet şampiyonumuz bu yeteneği sayesinde aldığı her hasar boyunca %3/6/9/15/25/40/60 olarak yok sayar bu etki her 20 saniyede yenilenir ma 7 kademe olur 8. saldırıda tekrar başa döner

Q yeteneği: Yaw Allah için yapmayın! : Yusuf bu yeteneğini rakibe vurarak ona 50/80/110/150/200 hasar verir. Ve onu utandırarak  zırh değerini 3 snyeliğine 10/15/20/25/30 düşürür.

W yeteneği: !!Haydi namaza :!Yusuf Namaz çağrısı yaparak rakip şampiyonların dikkatini dağıtır ve kısa süreli bir yavaşlatma kendi takım arkadaşına hız artışı verir

E yeteneği(Pasif): Beni çok yanlız bıraktılar! Kendisinin yemeğe çağrılmamasına kızan yusuf  Tek başınayken Zırh ve Büyü Direnci normal değerlerde kalırken yanındaki takım arkadaşına başına kademeli olarak 0.2/0.6/1/1.5/2 artar.

R Yeteneği (Ulti): Uuuuuuu aaaaa heyyyyy : Yusuf oyunu kaybettiğinde moral bozmakta en usta şampiyon olduğu belirtmekte ustadır. Ultiyi atarak geçici bir kalkan kazanır &30 daha az hasar alır ve bütün rakipleri kendine saldırmaya zorlar.

Ali Arslan-Demacia'nın Delisi-Tank/Dövüşcü- Alt Koridor/Orta Koridor

Ali Arslan-Demacia'nın Delisi-Tank/Dövüşcü- Alt Koridor/Orta Koridor

Demaciada zamanında çok akıllı bir çocuk yaşarmış onun adı Aliymiş bu zeki çocuk her türlü işlemi zekilikle halleder hiç acayip şeyler yapmazmış takii panikatakları başlayana kadar burnu kanasa ben ölüyorum gibisinden şeyler diyerek etrafı velveleye getirirmiş. Artık sinirlendiğinde kontrol edilemeyen Ali'nin son vakası Bilgisayar parçalama olmuştur.

Pasif Yetenek: Salak Gülümseme : Ali kendisine yapılan saldırıyı hoşgörü ile karşılar ve Aliye yapılan her 3. büyünün hasarı büyüyü atan kişiye aynen iletilir. Eğer büyü yapanın yanında şampiyonlar varsa paylaştırılır.

Q yeteneği: Panik Atak Hapları : Alinin Hergün haplarını almayı ihmal etmez Hapları rakibe fırtalarak onlara 30/40/50/60/70 Alan hasarı verir.

W yeteneği(pasif)Play Kartçı Kumarbaz : Ali bir türlü parasını dengeleyemez bunu halletmek için PlayCartını yada Bets10 bahis sitesini kullanır. Ali haritadaki görüş içinde olan her ölen şampiyon/minyon/canavar için+2/3/4/5/6/7 gold elde eder.(takım arkadaşları ve kendi minyonlarıda Aliye para verir)

E yeteneği: Sapıklık ve Gizli Güçler : Ali bu yeteneğini kullanarak Boyutsal varlıklarla iletişime geçer ve rakipleri korkutur. 30/40/50/60/70 hasar alan rakipler 1 sn hareket edemez rakipteki bayan şampiyonlara verdiği taban  hasar 2 katına çıkar.

R yeteneği(ulti): His Name is Deli : Ali Panikatak geçirerek yüksek miktarda Can,zırh, büyü direnci kazanır. Etrafındaki Şampiyonlara 100/150/200 alan hasarı verir.

Mehmet Emin Düşdü-Shurimanın Çılgın Mühendisi-Büyücü/Suikastçı- Orta Koridor/Üst Koridor

Mehmet Emin Düşdü-Shurimanın Çılgın Mühendisi-Büyücü/Suikastçı- Orta Koridor/Üst Koridor

Shurimada her türlü iğrenç işle uğraşan Emin Rakiplerini tiksindirmekte ustadır. Kimyasal şeylerle uğraşmaktan zevk alır ve Gıdaları bekletip bozulmasını sağlar. Uyumayı çok sevdiği için kapısına vurulmasından hiç hoşlanmaz capri gömlek kombinleri ilede fark yaratır.

Pasif Yetenek : Yaaaaa Abi Yaaaaaa!!! : Uyurken kapısının çalınmasına deliren Emin buna artık bağışıklık kazanmıştır. Emin'e arkası dönükken yapılan saldırılar %50 daha az hasar verir.(arkası dönükken büyü yapamaz)

Q yeteneği : İnsülin İğneleri  Emin kıvrak bir hareketle rakibine atılarak insülin iğnesi saplar. bu iğne 30/50/70/100/150 büyü hasarına ek olarak 5 sn süren ve sn'de 10/13/15/17/20 büyü hasarı veren bir etki bırakır.

W yeteneği: Bozulmuş Gıdalar : Eminin hobileri arasında gıdaları bozup kokuşturma sonra bununla milleti rahatsız etme gibi şeyleri vardır. Bozulmuş gıdayı bir alana fırlatır ve bu alana giren rakipler tiksinir zırh ve büyü direnci değeri düşer ayrıca 2 sn %10/20/30/40/50 yavaşlama alırlar.

E yeteneği : İltihap uzmanı : İltihapları rakiplerine atarak onları tiksindirir ve 60/80/100/120/150 eğer bu yetenekle rakip ölürse +0.5 yetenek gücü kazanır.

R yeteneği(Ulti): Naginniiiii: kıyafetleri bir türlü anlaşılamayan Emin Gömlek Capri, Yırtık Tişört, 7 şapka gibi kombinleri kullanır . 5/6/7/8/9 sn kamufle olup görünmezliğe kavuşur bu sürede bir saldırı yaparsa Taban hasara ek % 25/35/45 hasar verir.

Muhammed Çelebi- Valoran'ın Asi Çocuğu-Nişancı/Dövüşcü-Alt Koridor

Muhammed Çelebi- Valoran'ın Asi Çocuğu-Nişancı/Dövüşcü-Alt Koridor

Asi çocuk Muhammed kimi görürse hemen tanışır dostluk kurar ama bunu sadece erkeklere yapar kızlarla hiç dostluk kurmaz. Merdivenlerde kuytu yerleri tercih eder. Hep kendi bildiği doğrudur ve heryerde sonunu düşünmeden lafları konuşur. Fısıltılar ondan sorulur 

Pasif Yetenek: Naberrrrr : Sakallı sert görünüşlü olan Muhammed Rakibine yaklaştığında 'Naber' diye seslenir ve bu olay karşısında şasıran rakibin düz vuruşları 4 sn Muhammed'e işlemez. (Bekleme Süresi:150sn)

Q yeteneği: Fısıltıların Efendisi : Pasif: Muhammed %10/20/30/40/50 saldırı hızı kazanır. 

Aktif: Muhammed haritaya 1 adet gözcü bırakır ve gözcü 10 snye gelgit yapar.

W yeteneği: AKP Yalakası : Muhammed 'Erdoğanı ısırırım, yalarım 'diyerek Kendine kutsama vererek Saldırı Gücü ve Hareket hızını artırır.

E Yeteneği: Dedikocu : Muhammed Rakibinin dedikodusunu yaparak onun zırh değerini düşürür. Ve zayıf noktalarını kavrıyarak düşmana %10/20/30/40/50 daha fazla hasar verir.

R yeteneği(Ulti): Asi Çocuğun Rahatlığı : Yılmazla, Ali Hocayla,Remziyle,Süloyla,Aliyle derken Muhammed herkesle tartışmaya başlar ve sonunda hiçbişey olmamış gibi işin içinde sıyrılır. Muhammet 4/5/6 sn hedef alınamaz hale gelir ve hareket hızı artar.

Hüseyin Taşkesen- Gölge Adaların ATTcisi-Dövüşcü/Destek-Üst Koridor/Alt Koridor

Hüseyin Taşkesen- Gölge Adaların ATTcisi-Dövüşcü/Destek-Üst Koridor/Alt Koridor

Gölge adaların çılgın hemşiresi Hüseyin sürekli çalışmakla meşguldür hiç boş zamanı yoktur. Boş zamanlarındada 2 hobisini gerçekleştirir bunlar bilgisayar ve gitardır. Sürekli Gölge adalardan kaçıp Demacia'ya gitmek istemektedir. Bu yüzden en tayin istemiştir.

Pasif Yetenek: Nöbet Günleri: Hüseyin Nöbete kalarak rasgele zamanlarda 10+(her seviyede +2) Zırh ve Büyü direnci kazanır. bu etki 5-25 saniye arasında rasgele gerçekleşir.

Q yeteneği: Steteskop Fırlat: Hüseyin Elindeki Steteskopu rakibe fırlatır ve rakip 30/60/100/150/200 hasar alır. Eğer steteskop rakibe isabet ederse bekleme süresi %70 azalır.

W yeteneği: İçiyorum Sebebim Çok : Ayyaş Hüseyin Birasından 1 yudum alır ve Kendini ve yanındaki arkadaşını 50/70/100/150/200(arkadaşı %30u kadar) iyileştirir. Ayrıca rakibin kullandığı ilk büyüyü engeller.

E yeteneği: Akustik Besteci Ozan : Hüseyin Gitarından hemen bir şarkı besteleyerek rakibi 1/1.25/1.5/1.75/2 saniye sersemletir. zırhını 10/15/20/30/40 azaltır.

R yeteneği(Ulti): Çıldırışşş : Verilen Tf Sonucu Hüseyin'nin içine birşeyler girer ve Bilgisayar ,Telefon, Yusufun kalbi derken hüseyin herşeyi kırıp parçalar...

Pasif: Eğer takımdaki diğer 4 kişi ölürse Hüseyin +20/70/120 saldırı gücü ve %20/40/60 Saldırı Hızı kazanır ve kendine bir kurban belirler.

Aktif: Hüseyin Kendine belirlediği kurbana odaklanarak 20 sn boyunca Birimler ve Şampiyonların içinden geçebilir hale gelir ayrıca kurbanına %30/50/70 daha fazla hasar verir ve + %40/60/80 hareket hızı kazanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Oğuz Karahisar- Runterra'nın Masonu-Büyücü/Suikastçi-Orman/Orta Koridor

Ali Oğuz Karahisar- Runterra'nın Masonu-Büyücü/Suikastçi-Orman/Orta Koridor

Runterra Dindar bir yer olarak bilinmesine karşın bu dogmalara karşı çıkan baya bir insan kitleside mevcuttur bunların başını Ali Oğuz çeker ki her gün kendine yeni müritler bularak güçlenmektedir. Tarafı belli olmayan Ali Oğuzun amacının yeni ordusu ile Runterrada Anti-Teiz'me dayalı bir Cumhuriyet kurması olarak Tahmin ediliyor

Pasif Yetenek: Teizme Karşı Omuz Omuza: Ali Oğuz Diğer Şampiyonlardan farklı olarak Büyü(Dua) gücünden daha az etkilenir. Kendisi Aldığı büyü hasarının %50sini depolar. Öldüğünde bu depoladığı hasarı serbest bırakarak geniş bir alanda hasar verir.

Q yeteneği: ----------------------------------(sansürlendi). Onları 1.5/1.75/2/2.25/2.5 saniye sersemletir.(Bu etki Deli Alide 0.1 saniye daha fazladır)

W yeteneği : Beyler Odamdan Çıkın!: Ali Oğuz etrafındaki Dost,Düşman,Minyon,Canavar hertürlü canlı için belli etkiler Depolar.

Pasif:Şampiyonlar için +3 Canavrlar +2 minyonlar +1 Yetenek gücü kazanır ve bu yetenek gücü bünyesinde depolanır (aynı canlılar için tekrar eklenmez) depolama 30 saniye sürer sonra kaybolur.

 Aktif:(Gizli Gizli) Ali Bünyesinde Depoladığı Gücü karşısında 1 rakip kalınca serbest bırakır ve bu etki 30 saniye sürer.

E yeteneği: Tıp Kitapları: Ali oğuz kitaplarına dalarak ek etkiler kazanır. rakibinin zayıf noktalarını kavrayarak onlara %20/30/40/50/60 daha fazla hasar verir ancak bu yetenek kullanımında meşgul olduğu için zırhı 10/15/20/25/30 azalır.

R Yeteneği(ulti): Hiddetli Tartışma : Ali Oğuz Tartışmadaki Gerici Fikirlere her zaman sinirlenir her zamanda yanlız kalmaktan dolayı çok sinirlenir. Ağzından çıkardığı Alevle rakiplerine 5 saniye boyunca 100/250/400 Alan Hasarı verir.

Bonus:Gizli Pasifler

Gizli Pasifler Oyunu etkilemiyecek kadar küçük şeyler komedi için yapılır.

Yusuf-Muhammed KAN DAVASI : Bu 2 şampiyon rakip takımlardaysa vay halinize oyunu size zehir etceklerdir. Birbirlerini öldürüşlerinde +5 altın fazla alırlar.

Hüseyin-Deli Ali PARA KAZANAMAYAN KUMARCILAR : Eğer bu 2 şampiyon aynı takımda ise altın kontrolüne dikkat edin. Eğer 2si aynı takımdalarsa her 2 dakikada -2 altın kaybedersiniz.

Süleyman-Ali Oğuz GENEL ODA SAHİPLERİ : Eğer Ali Oğuz'un olduğu oyunda Süleyman varsa(Rakip/Dost Farketmez) W yeteneği için Ali Oğuz Süleymandan Güç almaz.

Hüseyin-Süleyman-Ali Oğuz: HEPİMİZ SAĞLIKÇIYIZ!! : Hüseyinin steteskop rakip Süleyman ve Ali Oğuza -2 daha az hasar verir.

Emin-Muhammed : FISILTILAR HER ZAMAN KALMAZ : Emin genellikle Muhammedin Fısıltılardan haberdar olur. Muhammedin pasif Emin rakip iken -%1 daha az etkilidir.

Deli Ali-Emin: MUSALLAT OLDULAR : Nedense Alinin boyutsal varlıkları hep Eminin odasında iletişime geçer!!. Ali Emin'e rakip iken E yeteneği +1 daha fazla hasar verir.

Yusuf-Ali Oğuz: DİN VE DEVLET İŞLERİ : Ali Oğuz bu işler beni aşar bakışı ile Yusufun yeteneğinden daha az etki alır. Yusufun W yeteneği Ali Oğuza -%1 daha az yavaşlatma verir.

Hüseyin-Emin: HADİ BESTE YAPALIM : Emin ve Hüseyin yanyana aynı takımda iken Hüseyinin E Yeteneği +1 daha fazla zırh azaltır.

Deli Ali-Muhammed: NE KOPUK İLİŞKİ : Aralarındaki ilişki hala anlaşılmamış Ali ve Muhammed aniden kavgaya tutuşabilir. Ali Ultisini kullandığında Muhammede +1 daha fazla hasar verir.

Yusuf-Hüseyin: ACIMASIZ AĞABEY : Hüseyin Deliye döndüğünde Yusufa çok kızabilir. Hüseyin'nin Ultisi Yusufa %1 daha fazla vurur.

Ali Oğuz-Emin: COLA SEVERLER DERNEĞİ: Eğer bu 2 kişi aynı takımdalar ise Colayı öven bir reklam çıkar. Ve yanyana gelince +5 hp kazanırlar.

Süleyman-Muhammed: SAĞLAM LAKAPLAR : Süleyman ile Muhammed rakip takımdalarda iken Süleyman'nın Ultisi 0.1 saniye daha fazla sürer.

Deli Ali-Süleyman: SİGARALAR BENDEN: Bu 2si aynı takımda iken Yakılan Sigaralar artacağından Süleymanın E yeteneği +1 daha fazla hasar verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0