Görüş Bildir
Haberler
Cadillac'lı Sürücü Ankara'yı Birbirine Kattı

Cadillac'lı Sürücü Ankara'yı Birbirine Kattı

adem kara
22.04.2014 - 16:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkent’te Amerikan filmlerini aratmayan bir kovalamaca olayı yaşandı. Yanında köpekle Cadillac marka aracıyla polisten kaçan kadın sürücü, trafiği birbirine kattı. Kapanla 4 lastiği patlatılan sürücü, önünü kesmeye çalışan polislerin üzerine aracını sürdü. Patlak lastiklerle önündeki araçlara çarparak ilerleyen sürücü, eşinin işyerinin önünde ancak alınabildi.

Olay, sabah saatlerinde gerçekleşti. Polis merkezine düşen, ‘Aracında köpek bulunan alkollü bir kadın, cadde üzerinde yolu trafiğe kapatmış’ ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Polis, Beşevler Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki aracın yanına geldi. Kadın sürücü, emniyet aracını görünce kaçmaya başladı. Polis ekipleri de sürücünün arkasından devam etti. Kadının gittiği güzergâh telsizle merkeze aktarıldı. Kadın sürücünün ilerlediği kavşaklar ekipler tarafından kesildi. Hızla Konya Yolu istikametine giden sürücü, Kepekli kavşakta trafik kapatılarak durduruldu.

Aracından inmeyen kadın yoluna devam etti. Yanında köpeğiyle hızla ilerleyen sürücü, bir sitenin içine girdi. Bir süre sonra buradan ayrılan sürücü ile polis arasındaki kovalamaca ara sokaklarda devam etti. Turan Güneş Bulvarı’na çıkan bayan sürücü, ışıklı kavşakta polis tarafından durduruldu. Polisin ‘in ihtarına’ uymayan sürücü, polisin üzerine aracını sürerek, yoluna devam etti. Kadın sürücü daha sonra ekip araçlarıyla, Yıldız kavşağında kıstırıldı. Aracın içerisinde sigara yakan sürücü, polisin bütün ikazlarına rağmen aşağı inmedi. Bunun üzerine polis, aracın önüne kapan açtı.

Kapanın üzerinden geçen ve 4 lastiği patlayan sürücü, önündeki aracı iterek, kaçmaya devam etti. Bir süre bu civarda polis tarafından kovalan sürücü, soluğu eşinin işyerinin önünde aldı. Sürücü aracından inmekte direnince, polis otomobilin ön camını kırmak zorunda kaldı. Gözaltına alınan sürücü, güçlükle polis otosuna bindirildi.

Yanında bulunan köpeği ise bahçenin korkuluk demirliklerine bağlandı. Sahibi gözaltına alınırken havlayan köpek, kadının eşi tarafından binaya alındı.

Gözaltına alınan ve isminin Nur A. olduğu öğrenilen sürücü karakola götürüldü.

Öte yandan, kovalamaca sırasında bazı araçlarda maddi hasar oluşurken, bir polis aracıda orta refüje çıktı.

CİHAN

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/kadin-suru...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0