Görüş Bildir
Haberler
Büyük Kedilerden Hangisisin?

etiket Büyük Kedilerden Hangisisin?

diazepam
19.08.2015 - 12:37

Özelliklerini hangi büyük kediden aldığını bilmek ister misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Baktığında "huzur" hissettiğin yeri seçerek başlayalım.

2. Peki bir animasyon seç desek?

3. En güzel hayvan gözü hangisi?

4. Verilenlerden hangisi insanı insan yapan özelliklerde ilk sırada yer alır?

5. Kamuflaj kelimesinin tam karşılığı sence hangi şıkta verilmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Issız bir adaya düştüğünde yapacağın ilk şey ne olurdu?

6. Issız bir adaya düştüğünde yapacağın ilk şey ne olurdu?

7. "Kesinlikle gitmek istemem" dediğin ülke hangisi?

8. En güzel kedi hangisi?

9. Peki ya sence en saçma korku hangisi?

10. Son olarak "Sarı" kelimesinin sizdeki ilk çağrışımı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kaplan!

Kaplan!

Sen kaplansın. Tek başına avlanmayı seven, iyi bir yüzücü, kendini ustaca gizleyen dev bir kedisin. Yani en kısa anlatımıyla sen kalabalıklar içindeki güçlü ve yalnız kişisin. Ama bundan şikayetin yok çünkü kendine yetmesini biliyorsun, bu tabii ki senin sosyal olmadığın anlamına gelmiyor, aksine girdiğin her ortama kolayca adapte olabiliyorsun. Çevresinde sevilen, saygı duyulan, aranılan birisin. Neredeyse hiç düşmanın yok senin, çünkü insanlara nasıl davranacağını bilen, mantıklı, düşünceli birisin. Çok önemli ve ender bulunan özelliklerin var senin, ve belki hala farkında değilsin bunların. Bir kendini keşif yolculuğu sana iyi gider.

Aslan!

Aslan!

Sen aslansın, yani kedigiller familyasındaki en sosyal hayvan. Haliyle bu senin de son derece sosyal, ailesine ve arkadaşlarına bağlı biri olduğunu gösteriyor. Ormanlar kralı ile aynı ruhu paylaşıyor olmandan dolayıdır ki son derece güçlü bir kişiliğin var, ayakların yere sağlam basıyor. Genelde mantığın ve aklınla hareket etmeyi seviyorsun. Ama bu senin duygusal olmadığın anlamına gelmiyor kesinlikle. Özellikle sezgilerin çok kuvvetli, farklı bir bakış açısına sahipsin. Bu yönünle diğer insanların göremediği şeyleri görme konusunda bir ustasın. Bu da seni giriştiğin her işte farklı ve özel kılıyor.

Vaşak!

Vaşak!

Sen vaşaksın. Aslında bildiğimiz kedi gibisin, sevecen, iyi huylu, biraz bencil ve dost canlısı. Ama sinirlendiğinde, haksızlığa uğradığında, sevdiklerinin zarar görmesi ihtimali ortaya çıktığında içinde gizlediğin vaşak ortaya çıkıyor. Kedigiller arasında en etkileyici görünüme sahip olan vaşak bu özelliğini sana da aktarmış. Son derece çekici, etkileyici, fark edilen bir auran var. Girdiğin ortamlarda fark ediliyor ve ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyorsun, ancak bu senin isteyerek yaptığın bir şey değil doğal karizmanın bir yansıması. Gerektiğinde yalnız, gerektiğinde grup halinde takılan vaşak gibi, sosyal hayatını ve yaşamını senin isteklerin ve önceliklerin belirliyor.

Jaguar!

Jaguar!

Sen jaguarsın ve bu senin çok güçlü, dayanıklı, her şarta kolayca uyum sağlayabilen biri olduğun anlamına geliyor. Karşına çıkan engeller senin için aslında birer engel değil, çünkü sen karşına dere çıkarsa yüzen, ağaç çıkarsa tırmanan, açık arazide gizlenmesini bilen, ormanda kendi evinmiş gibi hareket edebilen bir jaguarsın. Gezmeye, yeni yerler görüp, yeni kültürler ile harman olmaya aşıksın. Gittiğin her yere kısa sürede uyum sağlaman sebebiyle senin dünya üzerinde yaşayamayacağın yer yok. Bu dayanıklılık ve azim sana hayatında da başarıyı getiriyor. Çalışkan, üretken, yaratıcı ve verimli biri olmanı sağlıyor.

Leopar!

Leopar!

Sen leoparsın, bu demek oluyor ki sen öğrenmeye açık, içgüdülerine güvenen, insan canlısı birisin. Diğer büyük kedilerin aksine avlanmayı birilerinden değil de kendi iç güdüleri yardımıyla öğrenen leopar gibi sen de öğrenmede, öğrendiklerini kullanmada mükemmelsin. Sen dersi derste dinleyip, anlayan, okuma yazmayı kendi kendine öğrenen çocuksun. Barındırdığın birçok olumlu özellik ile çevrende dikkatleri üzerine çeken, arkadaşları arasında sevilen, ailenin kıymetli bir ferdisin. Adımlarını son derece temkinli atan, tutamayacağı sözleri asla vermeyen, güvenilir ve tedbirli birisin. Ancak seni sinirlendirmemek lazım, zor da olsa sinirlendiğinde gözün hiçbir şeyi görmeyebilir.

Karakulak!

Karakulak!

Sen karakulaksın, yani kendini göstermeyi çok sevmeyen, bencil olmayan, kendini övmekten zerre hazzetmeyen birisin. Yaptığın işlerin beğenilmesi, takdir edilmesi hoşuna gitse de öne çıkarılmayı, göz önünde olmayı pek sevmiyorsun. Hayatta hedefleri, amaçları ve idealleri olan birisin ve bunlara ulaşmak için oturduğun yerde beklemiyor, gerektiğinde büyük fedakarlıklarda bulunuyorsun. Son derece yardım seversin, ama dediğimiz gibi sağ elinin verdiğini sol elin görmüyor. Tıpkı evcilleştirilebilen karakulaklar gibi son derece iyi huylu, evcil, cana yakın bir yapın var. Ailen, arkadaşların ve dostların senin için büyük öneme sahip.

Puma!

Puma!

Sen pumasın ve en az onun kadar yalnız ve asilsin. Kendi işini kendi halleden, en çok kendine güvenen, kararlı, irade sahibi ve güçlü bir kişiliğin var. Bütün bunlara karşın son derece sakin ve soğukkanlı bir yapın var. Sende, leopardan daha büyük olmasına karşın kükreyemediği için büyük kedilerden sayılmayan pumanın vakarı var. Sesini yükseltmeyi, ortamı germeyi, kavgayı, tartışmayı sevmiyorsun. Ancak koruman gereken şeylere saldırı olduğunda tırnaklarını çıkarmayı çok iyi biliyorsun. Tıpkı kocaman pençeleri ile yere dengeli ve sağlam basan puma gibi sen de adımlarını sağlam atıyor, dengeli bir yaşam sürüyorsun.

Çita!

Çita!

Sen çitasın, hızlı, atik, kendine güvenen, neyi ne zaman yaması gerektiğini çok iyi bilen birisin. Hayata karışmayı isteyen, kendini gizlemeyen, kartlar açık oynamayı seven birisin. Tıpkı avladığı hayvanı yerken kendinden güçlü bir yırtıcı geldiğinde hiç düşünmeden avını bırakıp giden çita gibi sen de asla gerilimi ve kavgayı sevmiyorsun. Senin için neyin önemli olduğunu çok iyi biliyorsun. Hayatta bir öncelik sıralaman var ve buna sıkı sıkıya bağlısın. Riske girmek senin çok sevdiğin bir şey değil, bu kendine güvenmemenden kaynaklanmıyor, aksine kendine aşırı güvenen bir yapın var, bunun tek sebebi bahsettiğimiz gibi değerlerin ve önceliklerin.

Pars!

Pars!

Sen parssın, detaylara önem veren, seni sen yapanın küçük detaylar olduğunu iyi bilen birisin. Bu yüzdendir ki 'hayat detaylarda gizlidir' lafı senin motton olabilir. Her ne kadar detaylara çok önem versen de, detaylarda kaybolan, büyük resmi kaçıran, küçük şeylere kafayı takan biri değilsin. Sen yaşamın ne kadar engin ve zengin olduğunu çok iyi bilen ve hayatın her anının keyfini çıkarmak isteyen birisin. Denge senin için çok önemli. İş, aile, arkadaşlar arasında dengeyi kurmayı başarabilmiş nadir insanlardansın. Son derece uyumlu, güvenilir ve sevilen bir kişiliğin var. Bu sebepledir ki çevrende sevilen ve hürmet edilen kişisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
242
67
50
20
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın