Görüş Bildir
Haberler
Silahı Hastanede Ateşlenmiş: Emniyette İfade Veren Arda Turan Serbest Bırakıldı

etiket Silahı Hastanede Ateşlenmiş: Emniyette İfade Veren Arda Turan Serbest Bırakıldı

Yasin Arslan
11.10.2018 - 11:54 Son Güncelleme: 11.10.2018 - 19:29

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili ünlü futbolcu hakkında kasten yaralama ve silahlı tehditten soruşturma başlatıldı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Turan, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Turan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın aktardığı bilgiye göre, Emirgan'daki bir eğlence mekanında Turan ile 'Berkay' olarak tanınan şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga, adli boyuta taşındı. Savcılık Arda Turan hakkında kasten yaralama ve silahlı tehditten soruşturma başlattı.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Arda Turan, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne gelip ifade verdi. Turan, 3 saat kadar süren ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DHA, soruşturmanın şarkıcı Berkay'ın eşinin şikayetçi üzerine başlatıldığını belirtti. Soruşturma kapsamında , olaya şahit olan Berkay Şahin'in eşi Özlem ve şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da ifadelerinin alınmasının da savcılık tarafından talep edildiği öğrenildi.

"Belime tabancayı koyarken ateş aldı"

"Belime tabancayı koyarken ateş aldı"

Arda Turan emniyette verdiği ifadesinde, 'Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim' dedi.

Hastaneden gerçekleşen olaylara ilişkin ise Arda Turan'ın, 'Ben peşinden hastaneye gittim. Berkay'a, eşine hiçbir şey söylemediğimi söyleyip, 'Buna nasıl inanırsın' dedim. Hatta, o da bana 'Kaptan ben sana inanıyorum' dedi. Belimde olan tabancayı çıkardım orada bulunan masaya koydum, 'İnanmıyorsan beni vur' dedim. Burnu kırık olduğu için ona, 'Ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikâyetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap' dedim. Sonra belime tekrar tabancayı koyarken ateş aldı' dediği öğrenildi.

Arda Turan'ın hastaneye elinde silahla geldiği tespit edilmişti

Arda Turan'ın hastaneye elinde silahla geldiği tespit edilmişti

DHA'nın aktardığına göre, Arda Turan eğlence mekanında burnunu kırdığı Berkay'ın tedavi için gittiği Ulus'taki hastaneye saat 05.30 sıralarında gitti. İkilinin Check-up servisi önünde tekrar tartıştıkları bu sırada Arda Turan'ın silahının ateş aldığı öğrenildi.

Hastanede sabah mesaiye başlayan servis görevlileri fotokopi makinesi ve zeminde mermi girişi gördüler. Olaydan saatler sonra mermi izini ve boş kovanı gören çalışanların haber vermesi üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastaneye geldi. Yapılan araştırmada 'silahla ateş etme olayı'nın polise bildirilmediği tespit edildi. Hastanenin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, ateş edilme anının kamera açısı dışında olduğunu ancak Arda Turan'ın elinde tabancayla yürürken görüldüğünü belirledi.

Bunun üzerine hastanenin o geceki güvenlik amirine de olayı saklamaktan dolayı işlem yapıldı.

Neler olmuştu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İddialara göre bir mekanda eğlenmeye giden şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin'in yan masalarında futbolcu Arda Turan arkadaşları ile eğleniyordu. Bir süre sonra Özlem Ada Şahin'in yanına gelen Turan, iddialara göre Şahin'in kulağına eğilerek 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi.

"Arda'nın dediklerini Berkay duydu"

"Arda'nın dediklerini Berkay duydu"

Özlem Ada Şahin'in Habertürk yazarı Esin Övet'e yaşananları anlattı. İddialara göre olaylar şöyle yaşandı: 

'Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘Konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay’ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direkt hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda’nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi?'

Kavganın ardından Arda Turan'ın özür dilediği iddia edilmişti.

Kavganın ardından Arda Turan'ın özür dilediği iddia edilmişti.

Olayın ardından Arda Turan’ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan “Eşin olduğunu bilmiyordum” diyerek özür dilediği öne sürülmüştü. 

Ünlü futbolcu olayların ardından Onur Baştürk ile telefonda konuştu. Olayı daha fazla uzatmak istemediğini belirten Arda Turan Baştürk'e 'Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.' dedi. Turan, Berkay’dan özür dilediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi: 'Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan olaylar sosyal medyanın gündeminde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1005
406
100
67
52
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Davutoğlu

Bir vatandaş bir vatandaşı darp ederek burnunu kırıyor. Bu da yetmezmiş gibi 'vandal' vatandaş hastaneye giderek mağduru ruhsatsız silahı ile tehdit ediyor. ... Devamını Gör

ericfuckingcartman

Oğlum anlamıyorum ki, milyonlar kazanıyorsunuz arpanız mı bol geliyor, kuduruyor musunuz?

Kratas

inan bu piskolojik sapiklikla ilgili muhtamelen 100 de 100 sapikdir cunki bi dusun unun sohretin paran pulun yani milyonlarca en pahali esgorda bile gidersi... Devamını Gör

ben sitiller

hakim:suçunuz taciz adam yaralama ve kamusal alanda silah ateşlenmesi savunmanız nedir at:akp jokerimi kullanmak istiyorum hakim:serbest bırakıldı