Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'un, "Onun Formasını da Sen Al Projesi"

Bursaspor'un, "Onun Formasını da Sen Al Projesi"

Batuhan
15.01.2015 - 14:36

Bursaspor Kulübü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Onun Formasını da Sen Al Projesi' kapsamında, yarıyıl tatilinde öğrencilere hediye edilmek üzere şu ana kadar 3 bin 215 forma bağışı yapıldığı bildirildi

Sponsor desteği de alınıp yeşil-beyazlı öğrencilere yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak forma dağıtılması amacıyla başlatılan kampanyaya, mevcut ve eski yöneticiler, kulüp çalışanları, Bursaspor'u takip eden gazeteciler, iş adamları, belediyeler ve derneklerin yanı sıra bir dönem Bursaspor forması giyen Ali Tandoğan ve takımın eski kaptanlarından Ömer Erdoğan da katkı sağladı.

Ali Tandoğan ve Ömer Erdoğan 30'ar forma, halen yeşil-beyazlı formayı giyen Şamil Çınaz 16 forma alarak projeye destek verdi.

Bursaspor'un resmi internet sitesinde yer alan projeye katkı sağlayanlar arasında, Çaykur Rizespor ve Galatasaray taraftarlarının da olduğu görüldü.

Şu ana kadar 3 bin 215 formanın bağışladığı proje kapsamında, yarıyıl tatiline bu forma sayısının 30 bini geçmesinin hedeflendiği belirtildi.

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0