Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'dan Transfer Tepkisi

Bursaspor'dan Transfer Tepkisi

Batuhan
20.01.2015 - 10:49

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Galatasaray'ın Fernandao ile ilgilenmesine tepki gösterdi.

Bursaspor, transfer döneminde adı en çok anılan kulüplerde biri… Yeşil-Beyazlıların genç orta sahası Ozan Tufan, defansta Serdar Aziz ve forvette Fernandao olmak üzere pek çok isim, İstanbul’un devleri ve Trabzonspor ile anılıyor.

Bu durumu Bugün gazetesine değerlendiren Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbolcularını kolay kolay satmayacağını belirten başkan “ Futbolun kurtuluşu alt yapıda. Anadolu takımları yıldızlarını kolay satmamalı. Eskişehir’in ve Trabzonspor’un durumu ortada. Trabzonspor; Burak, Tolga, Selçuk ve Olcan’ı vermeseydi, her sene şampiyon olabilirdi. Biz şu anda 5’inciyiz. Liderle 10 puan farkın nedeni tecrübesizlik. 3 maç kazansak tekrar zirveye ortak oluruz ” diye konuştu.

ENES ÜNAL AVRUPA’YA GİDEBİLİR

Bursaspor’un değerli kulüp olduğunu vurgulayan Recep Bölükbaşı, “ Sadece Ozan değil; Serdar’a, Şener’e, yurtdışından Enes’e de teklif var. Mesela Enes ileride Avrupa’ya verilebilir ” dedi. 17 yaşındaki golcü Enes Ünal da birçok kulübün transfer listesinde bulunuyor.

Öte yandan Recep Bölükbaşı, beklenen çıkışı bir türlü yapamayan Muhammet Demirci için ise “Onun için ‘Maradona’ deniyordu. Ama durumu ortada” ifadelerini kullandı.

“AYNI ŞEYİ G.SARAY’A YAPSAM…”

Galatasaray’ın Fernandao ile ilgilenmesine değinen Bölükbaşı “ Ben aynı şeyi yapsam, rahatsız olurlar. Yöneticilerde sorumluluk ve samimiyet olmalı. Bonservisi bizde değil ama (5 milyon euroluk satın alma) opsiyonu bizde. Ben anlaşamazsam sen kulübüne git. Sen devreye girersen değeri yükselecek. Türk futboluna ve bana kötülük yapıyorsun ” diye konuştu.

Fernandao’nun bonservisi Brezilya’nın Bahia takımında bulunuyor.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/01/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0