Görüş Bildir
Haberler
Bursa'nın Efsane Tatlarından Bursa Kebabının Lezzet Sırlarını Açıklıyoruz!

Bursa'nın Efsane Tatlarından Bursa Kebabının Lezzet Sırlarını Açıklıyoruz!

1 ) İşte başlıyoruz

Bursa'ya yolu düşenlerin mutlaka tatması gereken lezzetlerden biri olan Bursa Kebabı enfes lezzetiyle bize hayatta olmaz diye bir şeyin olmadığını gösteriyor. Odun ateşinde yavaşça pişen dönerin ince ince kesilmesiyle başlayan Bursa Kebabı'nın hikayesi dönerin küçük pide parçalarıyla birleşmesiyle yeni bir boyut kazanıyor.

2 )

2 )

Üzerine dökülen domates sosu daha da harmanlıyor bu ikiliyi... Bizlere daha da çok sevdiriyor bu yıllardır süre gelen değişmeyen lezzeti.

3 )

3 )

Yanına konulan yoğurt ve közde biber ile ağızlarımız şimdiden sulanmaya başladı. Ee olsun o kadar hepsinin ayrı bir anlamı var kebabın damağımıza kazınan bu efsane lezzetinde.

4 )

Ama asıl can alıcı nokta; kızarmış tereyağının büyük bir ahenkle kebabın üzerinde gezdirilmesi son noktayı koyuyor bu lezzete, diyette olanlar bir sonraki Pazartesi'ye erteledi bile :)

5 )

5 )

Küçük sırlarımız yok değil tabii burada söylemediğimiz :) Ama Bursa'ya kadar gelmişken Beşyol Kebapçısı'na uğramadan gitmeyin diyoruz bu lezzeti..Şimdi akıllarda tek bir soru kaldı. Kebap 1 porsiyon mu olsun yoksa 1 buçuk mu? Biz cevabı duyar gibiyiz  :)  

Daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın