Görüş Bildir
Haberler
Bursa'daki Korkunç Kazadan Yara Almadan Kurtulan TIR Şoförü Gözaltında

Bursa'daki Korkunç Kazadan Yara Almadan Kurtulan TIR Şoförü Gözaltında

Bursa'da 3 kişinin ölümüne 30'dan fazla kişinin de yaralanmasına sebep olan TIR sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından sürücü gözaltına alınırken olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, Bursa-Ankara Karayolu Kestel Barakfakih trafik ışıklarının bulunduğu bölgede meydana geldi. 06 CHS 523 kupa, 16 AAC 360 dorse plakalı Faruk Eskiçırak idaresindeki kedi kumu yüklü TIR Akiniş rampasından Bursa istikametine indiği sırada fireni boşaldı.

Rampadan düzlüğe büyük bir hızla inen yüklü TIR önce trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarptı. 🎥

Önüne kattığı araçlarla karşı şeride geçen TIR burada da Ankara istikametine giden araçlara çarptı. Bariyerleri aşan TIR  yol kenarındaki şantiye alanında bulunan hafriyat kamyonu ve pikap kamyonete çarparak durabildi. 

Savaş alanını andıran görüntülerin meydana geldiği kazada Basri Gümüş, Ahmet Ömeroğlu ve Semih Ural olay yerinde hayatını kaybederken 2'si ağır 34 kişi yaralanarak çevre hastanelere kaldırıldı.

TIR sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu

TIR sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu

Kazanın ardından hurdaya dönen TIRın kabininden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan sürücü Faruk Eskiçırak kazadan şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu. 

Eskiçırak polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayla alakalı olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erhan Armada Ozsoy

freni patladı :S dayı o tır kaç km hızla gidiyor amk

artuditu

Ek olarak araç dorsesinde Dalgakıran yazmakta.. İlanlı dorseler genelde ilan ettiği firmaya aittir ya da sözleşme ile sabitlendiyse, nakliye firması kendi do... Devamını Gör

.

Firen yazdığınıza inanamıyorum. Kimse kontrol etmiyor mu bu yazıları? Hayatını kaybedenlere çok üzüldüm. Akşama kadar normal bir gün geçireceğini düşünüyors... Devamını Gör