Görüş Bildir
Haberler
Bursa Belediye Başkanı Aktaş Bu Kez 30 Ağustos'u Hedef Aldı: 'Halkın Tamamını İlgilendiren Bir Bayram Değil'

etiket Bursa Belediye Başkanı Aktaş Bu Kez 30 Ağustos'u Hedef Aldı: 'Halkın Tamamını İlgilendiren Bir Bayram Değil'

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olmasını önerisine, 'halkın genelini ilgilendiren bir bayram değil' diyerek karşı çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'nın AKP'li Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye meclisine 11-14 Ağustos tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı süresince ulaşımın ücretsiz olması önerisinde bulundu. Aktaş'ın bu teklifine karşılık CHP, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da toplu taşımanın ücretsiz yapılması teklifini yaptı.

"O zaman ormancılık gününde de tatil yapalım"

Ancak Başkan Aktaş, CHP'den gelen bu öneriye itiraz etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 'halkın genelini ilgilendiren bir bayram olmadığını' söyleyen Aktaş, 'O zaman ormancılık gününde de tatil yapalım' dedi. Aktaş'ın bu sözleri üzerine ortam gerildi ve tartışma yaşandı.

Aktaş'ın itiraz ettiği öneri daha sonra Meclis'e sunuldu. Kurban Bayramı'nın yanı sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da toplu taşımanın ücretsiz olması önerisi oybirliği ile kabul edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk aydınlarını hedef almıştı

Türk aydınlarını hedef almıştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 31 Mart seçimlerine giden süreçte Türk aydınlarını hedef almıştı. Aktaş, Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok ve Nazım Hikmet için 'devlet ve bayrak düşmanları' ifadesini kullanmıştı.

Aktaş'ın sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı...

Aktaş'ın sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1362
426
57
32
25
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kayzer Soze

Birisi Alinur Aktaş`a Milli Mücadelede tuttuğu tarafın savaşı kaybettiğini hatırlatsa iyi olur.

Berkay Aktaş

denize dökülmeyenler kalmış hala

Aşkito muyum ben

Ne yapsam ne etsem de kendime küfür ettirip linç edilsem diye kara kara düşünmüş, en son bu çözümü bulmuş. Kardeş ona bakarsan kurban bayramı, ramazan bayram... Devamını Gör