Görüş Bildir
Haberler
Burhan Kuzu'dan Rusya'ya: Suçu Bize Atıyor Puşt!

Burhan Kuzu'dan Rusya'ya: Suçu Bize Atıyor Puşt!

Onedio Medya
28.11.2015 - 11:14

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Putin'in dillendirdiği 'Türkiye IŞİD'den petrol alıyor' iddialarına 'Rusya DAEŞ petrolünü Suriye'ye pazarlıyor. Fakat suçu bize atıyor puşt' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Devlet Başkanı Putin geçtiğimiz günlerde Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile yaptığı ortak basın açıklaması sırasında IŞİD'in kontrolündeki bölgeden Türkiye'ye yasa dışı yollardan petrol ihraç edildiğini ve Türk yönetiminin bundan haberdar olduğunu öne sürmüştü.

Putin'in bu iddialarına Burhan Kuzu'dan ilginç bir yanıt geldi.

Twitter hesabından 'Rusya DAEŞ petrolünü Suriye'ye pazarlıyor. Fakat suçu bize atıyor puşt' diyen Kuzu, bu sözlerine gelen tepkiler üzerine bu kez 'Rusya'nın tutumunu eleştiren bazı şeyler yazdım. Bir de ne gördüm ne kadar da Rus yanlısı hain varmış. Bunlar sosyal Medyanın kazmaları. Bu Hükümet rejimi islamlaştırmaya çalışıyormuş! Bu söz kimin? Tabiki Putin'in. Şimdi düşürülen uçakla bunun ne alakası var?' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Haziran sonrası 3 dönem kuralına takılarak milletvekili adayı olamayan Anayasa Profesörü Burhan Kuzu Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevine getirilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
73
67
9
9
8
0