Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre Beslenme Önerileri

Burcunuza Göre Beslenme Önerileri

Pegarose
31.01.2014 - 22:24 Son Güncelleme: 31.01.2014 - 22:40

Burcunuza Göre Beslenme Önerileri

Burcunuza görere beslenme önerileri ile ilgili birbirinden ilginç bilgiler ve fotoğraflar

Koç

Genelde kilo alma problemleri olmaz, dönemsel olarak kilo alsalar bile kısa zamanda verirler. Kilolarını dengede tutabilmek için düzenli yemek yemelileri, acele yemek yemeleri kilo dengelerini etkileyen bir diğer faktördür. C vitamini dengesini korumaları gerekir, C vitamini çabuk absorbe edilen ve vücuttan kolay atılan bir vitamindir. Kuşburnu, greyfurt, ananas, portakal, elma ve yeşil sebzeler, potasyum ve fosfat içeren besinler tüketmeliler. Ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalılar.

Boğa

İştahlı bir yapıya sahip olması kilo problemi ve yağlanma yaşamasına sebep olur. Ayrıca vücutları su tutar. Boğa’nın gerekli tuzu sodyum sülfattır. Bu, vücuttaki su miktarını dengede tutar. Dikkat etmeleri gereken bir diğer konuda tiroit salgılarıdır. Sağlık kontrollerinde buna baktırmaları yararlı olacaktır. Ispanak, deniz ürünleri, badem, üzüm, mısır, bamya, ananas tüketmeliler. Patates cipsleri, tuzlu fıstık-fındık gibi çerezler vücutlarındaki E vitamini eksiltir ve yok eder. Bu tip besinler klorlu maddelerle kaplanarak hazırlanır.

İkizler

Sağlıklı bir yaşam için uykularına çok önem vermeliler. Vücudunuz için gerekli madde potasyum klorürdür. Bu kanın sulanmasını sağlar ve pıhtılaşmayı önler. Bu madde en çok kereviz, yeşil fasulye, havuç ve portakalda bulunur. En büyük avantajları sindirim sistemlerinin çok iyi çalışmasıdır. Ayrıca hareketli yapılarından dolayı da kolay kolay kilo problemi yaşamazlar. Yoğurt, ceviz, badem, brokoli, kırmızı et, yumurta sarısı, balık, süt tüketmelidirler. Mayalı yiyeceklerden ve sakatatlardan uzak durmalılar.

Yengeç

Yengeç burcunun yöneticisi Ay’dır. Haritalarında Ay açıları bozuk olan kişilerin mideleri ile ilgili problemleri olabilir. Özellikle üzüntülü oldukları dönemde fazla yemek yeme eğilimi gösterirler. Kilo problemini en çok yaşayan burçların başında gelir. Su içmekten hoşlanmayan yengeçlerin bol bol sıvı tüketmeleri, vücutlarındaki sıvı dengesine dikkat etmeleri gereklidir. Mutlaka düzenli olarak spor yapmalılar, vücutlarının kalsiyum florür ihtiyacı vardır. Salatalık, roka, yumurta sarısı ve çavdarları besinleri bu amaçla tüketebilirler. Kızartmalardan uzak durmalılar.

Kaynak: http://www.pegarose.com/burcunuza-gor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın