Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle, Senin Kaderini Söyleyelim!

etiket Burcunu Söyle, Senin Kaderini Söyleyelim!

Ebru Çiftçi
07.03.2021 - 13:00 Son Güncelleme: 07.03.2021 - 13:16

Burcun senin karakterin ve geleceğin hakkında çok şey söylüyor. Biz de senin burcuna göre kaderin hakkında birkaç şey söyleyeceğiz. 

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcun ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Sen geleceğinde nasıl bir yerde olacağını sürekli kafana takan bir insansın. Hep ilerisini merak ediyorsun. Mutlu olmak için şu anda elinden geleni yapıyorsun. İyi bir işe, mutlu bir aileye ve huzurlu bir yaşam tarzına sahip olmak istiyorsun. Şu anda hayatına giren kişiler seni üzüyor olabilir ama bundan 4 5 sene sonra gerçek anlamda her şey düzelmiş olacak. Ortamın değişecek, tanıştığın insanlar sana yeni fırsatlar açacak. Bu fırsatları kullanıp kullanmamak konusunda biraz kararsız kalacaksın. Kararın senin geleceğini etkileyecek. Bu arada 2023 yılında karşına hayatının aşkı çıkacak. Onunla ilk tanıştığında gerçek anlamda çok mutlu olacaksın. Sanki böyle her şey tıkırında ilerliyor gibi hissedeceksin. Onunla birlikte çok şey keşfedeceksiniz. Tabii arada flört ettiğin insanlar olacak ama hiçbiri senin kalbine dokunmayacak. 3 yıl sonra gireceğin yeni bir iş olacak ve pozisyon olarak yükseleceksin. Hayatın bir anda değişecek ve olacaklara sen bile inanamayacaksın.

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Şu anda her şey senin için çok zor geliyor olabilir. Evden çıkamamak, sürekli düşünmek, sıkılmak veya hiçbir şey yapamamak… Biliyoruz, bu durum hepimizi zorluyor ama hepsinin geçeceğinden şüphemiz yok. Şimdi tüm bunları birkaç dakikalığına unutalım ve geleceğimize biraz bakalım. Tüm bu süreç bittiğinde hayatına kaldığın yerden devam etmek isterken bazı düzenler bozulabilir. Unutma ki, biz ne kadar planlar kurarsak kuralım hayat bize hiç ummadığımız anda bambaşka şeyler sunar. O da kaderin bir oyunudur. Bazı şeyleri değiştirebilmek veya oldurabilmek her zaman elimizde olmayabiliyor. Eğer şu anda eğitim almaya devam ediyorsan kendi alanının dışında bir bölüme yönelebilirsin. Bu durum senin için başta kötü gibi görünse de aslında çok da güzel gelecek. Yeni alanında eğitimini tamamlayıp yurt dışında devam etme gibi bir şansın olabilir. Aynı şekilde bir işte çalışıyorsan iş için yurt dışına çıkabilirsin. Yani senin geleceğinde bir şekilde yurt dışına çıkma olayı gerçekleşecek. Orada yeni bir düzen kuracak ve hayatını sürdürmeye çalışacaksın. Bu oldukça sancılı bir süreç olsa da kendine ait yepyeni bir hayata adım atacaksın. Söz konusu bu durum 2020 yılında gerçekleşmese bile 2023’te her şey değişebilir. Burada birlikte yaşadığın insanlardan uzaklaşmak, arkadaşlarınla vedalaşmak ve aileni geride bırakmak seni çok zorlayacak. Baştan başlayacak ve hiç tanımadığın insanların içinde olacaksın. İlk başta ne kadar zorlansan da sonradan her şey yoluna girecektir. Yeni arkadaşlar, yeni insanlar, yeni hayatlar…

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Hayatının en sıkıntılı dönemden geçtiğinin farkındasın. Şu anda hiçbir şey keyif vermiyor gibi. Belki de gerçekten öyle diyebiliriz çünkü hangimizin tıkırında gidiyor ki? Bunu hayatının güzelliklere ulaşmadan önce o yolda çekilen bir çilesi olarak düşünebilirsin. Kendi başına kalmanın, saatlerce veya günlerce düşünebilmenin hatta hayatını sorgulayabilmenin bir fırsatı olarak da değerlendirebilirsin. En son ne zaman bu kadar uzun bir süre kendinle baş başa kaldın ki? Kendinle ilgili düşünmekten ve kendini yargılamaktan kaçarken şimdi bunun tam da sırası olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu zor günlerin ardından kısmet kapıların birer birer açılacak. Eğer hala eğitim görüyorsan bu alanda başarılı olacak, kendini göstereceksin. Eğer çalışıyorsan, yıldızının yükseleceği bir döneme gireceğini söylemeliyiz. Bu bir anda olmasa bile uzun vadede istediğin o işe sahip olabilir, düzenli bir iş sahibi olabilirsin. Ya da hala bir yerde çalışıyorsan terfi alabilirsin. Senin için en önemli tarih 2020’nin son ayları diyebiliriz. O zamana kadar hiçbir şeyden ümit kesmemen ve var gücünle çalışman gerekiyor. 2021’de aşk konusunda hayırlı işler yaşanabilir. Kısmetin öyle bir açılıyor ki, hepsi birden geliyor. Fakat karşına çıkacak bir kişiden çok etkileneceksin. Onunla uzun ömürlü bir ilişki yaşayacaksın. Dediğimiz gibi seni kısmetli günler bekliyor. Bu durum daha çok 2022 yılının sonuna kadar devam ediyor. Bunu kendi adına kullanmalısın. Girişimci bir insan olmalı, fikirlerini söylemekten kesinlikle çekinmemelisin. Yaratıcılığın sayesinde hedeflediğin noktaya kolaylıkla ulaşabilirsin. Bundan 5 yıl sonra hayatını kurmuş ve düzene sokmuş bir insan olabilirsin. Bu tamamen senin hayatındaki seçimlerle alakalı. Sonuçta önünde bir sürü yol var ve her biri seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. O yüzden her şey senin elinde bunu sakın unutma!

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Sen kendini bildin bileli sürekli çaba gösteren ve emeğinin karşılığını almayı bekleyen bir insansın. Eğitim hayatın olsun iş hayatın olsun veya insan ilişkilerinde olsun sürekli kendini geliştirmeye çalışan birisin. Şu anda ne kadar elin kolun bağlı olsa da bu zor günleri atlattığında senin için yepyeni bir düzen oluşacak. Emeklerinin karşılığını alacağın ve mutlu olacağın günler yaşayacaksın. Belki bu durum kısa vadede gerçekleşmeyecek ama uzun vadede gerçekleşmesi an meselesi. Hayatına kaldığın yerden devam ederken, bir anda para sahibi olacaksın. Bu belki eğitimden gelen bir kazanç olacak belki de çalıştığın yerde alacağın bir terfiden olacak. Bu durum hem seni hem de sevdiklerini oldukça sevindirecek. Anlayacağın para konusundaki kısmetin sonuna kadar açılacak. Bunu hem kendini geliştirmek adına hem de hayatını kurmak adına kullanacaksın. Ailene de destek olacak bunca zamandır verdiklerin emeğin karşılığını onlara sunacaksın. Söz konusu bu durum belki 2022 belki 2023 belki de 2024 yılında gerçekleşecek. Bunu tam olarak kestiremiyoruz ama bu yıllarda bunca zamandır verdiğin o çabaların karşılığını misli misli alacaksın. Aşk konusunda biraz talihsiz gib görünüyorsun fakat herkesin bir yılı vardır. Senin için aşk yılı biraz daha ileride olacak. Hayatımızın bir yanında güzellikler açarken bir yanında da duraklama yaşanabilir. O zamana kadar hayatına elbette birileri girecek fakat eninde sonunda ayrılık yaşanacak. Taa ki gerçek aşkını bulana kadar. Hayatında çok inişli çıkışlı zamanların olsa da sabretmeli ve güzel günlerin geleceğinden hiçbir zaman ümidini kesmemen gerekiyor. Bu inişler seni daha güçlü kılarak çıkışlara yönlendirecek ki bundan sonra zorlanmayasın.

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Hayatında kim olursa olsun kimsenin seni yönlendirmesine asla izin vermeyen ve kendi bildiğini yapan bir insansın. Bu durumun sonuçları seni ister iyi isterse  kötü etkilesin kendi kararlarının sonuçlarını çekmekten keyif alıyorsun. Geleceğe dair hayallerin var, bunu gerçekleştirmek için çaba göstermeye çalışıyorsun. Tabii çoğu zaman bu çabaların seni yorduğunu düşünüyorsun fakat tam da yoruldum dediğin anda tekrar ayağa kalkacaksın. Bu sefer her zamankinden daha güçlü daha inançlı olacağını söyleyebiliriz. Attığın adımları daha sağlam atacak, yolundan şaşmayacaksın. O hayalindeki iş için koşturup duracaksın ve sonunda istediğin başarıyı elde edeceksin. Belki 5 belki 10 sene sonra başarılı bir iş insanı olacaksın. Kendi hayatını yeniden kurarak ayaklarının üstünde duracaksın. Bu durum seni her zamankinden daha güçlü kılacak. Aşk konusunda aceleci davranmamanda fayda var çünkü zannettiğinden daha geç karşılaşacak gibisiniz. Geç derken sen kendi düzenini kurduktan sonra karşına çıkacak. Tanıştıktan 3 sene sonra evlilik söz konusu olacak. Hayatın yavaş ama sağlam bir şekilde yoluna girecek. Sadece sabret ve gayret!

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Yaşadığın sorunlar hiçbir zaman bitmiyor ve sen bu durumdan artık çok sıkılmışsın. Hatta çoğu zaman büyük bir umutsuzluğa kapılıyor, ne yapacağını hiç bilmiyorsun. Birkaç yıl sonrasında hayatına biri çıkacak ve hayatının kökten değiştirmene sebep olacak.. Seni bu durumun içinden çekip alacak. Bu bir yardım değil aslında sadece sana bu yolda nasıl yürümen gerektiğini söyleyecek. Eğer onu dinleyip kendine yepyeni bir hayatın kapılarını açacaksın ki bizce dinleyecek gibisin. Bu kapı beraberinde senin iş ya da eğitim konusunda başka ülkelere açılmanı sağlayacak. Bundan 5 sene sonra büyük ihtimalle farklı bir ülkede yaşıyor olacaksın. Orada kendi düzenini kuracak, yeni bir iş sahibi olacaksın. Bundan 7 ya da 8 ay sonra da karşına çıkacak kişiyle hayatlarınızı birleştireceksiniz. Tabii bu süreçte başına olumsuz şeyler de gelmeyecek değil çünkü yeni bir ülke yeni hayat yeni insanlar olacak. Orada evlenip kendi memleketine geri döneceksin. Burada daha iyi standartlarda bir hayatın olacak ve iki tane de nur topu gibi çocuğun olacak. Sadece sen içindeki umudu yitirme. İnsanın karşısına böyle şanslar bir kere gelir. Bu fırsatları değerlendirmeden yoluna sakın devam etme. Emin ol, her şey çok daha güzel olacak.

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Hayatında karşına sürekli engeller ve zorluklar çıkacak ama sen pes etmeyen bir insansın. Zaman zaman elbette düştüğün anlar oluyor ama kendine olan inancını hiçbir zaman yitirmeyecek kadar güçlüsün. Kişilik olarak çok gerçekçisin ve emin olmadan hiçbir şey yapmazsın. Kendini güçlü hissetmek için çeşitli metotlar denersin fakat yakın bir zamanda kader karşına türlü zorluklar çıkaracak. Belki istediğin bir işe sahip olamayacaksın belki aşkı yakalayamayacaksın belki de kazanmak istediğin o parayı kazanamayacaksın. Sana şöyle söyleyelim, her ne kadar istediğin bir şey olmasa da sonrasında daha güzel bir durumla karşılaşacaksın. Biraz üzüleceksin ama sonrasında resmen şükredeceksin. Bunun tam olarak ne olduğunu söylemeyelim de sen yaşayarak öğren çünkü en güzeli budur. Eğer ailenle yaşıyorsan 1 sene sonra falan büyük ihtimalle ayrı eve çıkacaksın. Kendi düzenini kurmak isteyeceksin. Para kazanmanın çeşitli yollarını ararken karşına fırsatlar çıkacak. Tez canlılığınla yanlış kararlar verebilirsin ama sonrasında dediğimiz gibi seni çok güzel şeyler bekliyor olacak. Sen yine de denemekten hiçbir zaman vazgeçme çünkü en güzel şeyler karşımıza hiç beklemediğimiz anda çıkar. Sen o şanslı insanlardan olacaksın. Aşk konusunda bazı talihsizlikler yaşamışsın ama 2 ya da 3 sene sonra kaderindeki kişiyle karşılaşacaksın. Her şeyin bir zamanı vardır hiçbir şey için hayatında bazı şeyleri zorlama. Sen sadece kendi yolunda git, yoluna illaki güzellikler uğrayacaktır. Kötü şeyler de karşına çıkabilir ama kötü şeyler güzel bir şeylerin gelmesi içindir. Biz sana inanıyoruz sen de kendine inan her şey çok daha güzel olacaktır.

Burcuna göre;

Burcuna göre;

Bunca zamandır zorluklar çektin, emek verdin ve oldukça yoruldun. Ama bu sabrın sonunda seni güzel şeyler bekliyor. Kader yüzüne öyle bir gülecek ki sen bile yaşadıklarına şaşıracaksın. Sen bu hayatı kurmak için kaderin türlü çilesini çekeceksin. Yeri geldiğinden pes edeceksin ama sonrasında ayağa kalkmayı da çok iyi bileceksin. İşte bundan dolayı tüm bu çilelerinin sana geri döneceğini görüyoruz. Stratejilerden, taktiklerden uzak, içi dışı bir hayatın olacak. Fazlasında gözünün olmadığı parayı çok çok kazanacaksın. Canından çok sevdiğin ailen için yaşamaya başlayacaksın. Her gün işinden evine döndüğünde, yaşadığın sıkıntıları, içinde bulunduğun tüm streslerini unutturacak mutlu bir aile tablosu seni bekliyor olacak. Kendini her yorgun, güçsüz hissettiğinde sana elini uzatacak ailenle birlikte üstesinden gelemeyeceğin bir zorluk olmayacak. Sen onları mutlu etmekten aldığın zevkle mest olurken, ailen de nasıl daha fazla yanında olabileceklerini düşünüyor olacak. Fakat bundan birkaç sene sonra yurt dışına çıkma imkanı doğacak ve sen ayaklarının üzerinde durabilmek için bu fırsatı kaçırmayacaksın. Yeni yerler keşfedecek ve seyahat etmekten keyif alacaksın. Yeni dostluklar kazanacak ve eğlenebildiğin kadar eğleneceksin. Hayatına dönüp baktığında ne güzel insanlar biriktirdiğini düşünecek mutlu hissedeceksin. Bir insanın hayatında güzel dostları ve ailesi varsa başka hiç kimseye ihtiyaç duymaz. Sen o nadir mutlu insanlardan olacaksın. Fakat yurt dışında ayağına inanılmaz bir fırsat gelecek. Senin yüksek enerjin ve insanları etkileyen tavrınla iş kapacaksın. Hem de oldukça yüksek maaşlı bir iş olacak. Önünde iki seçenek olacak. Bu konuda karar vermek senin için oldukça zor olacak. Ya orada kalıp geri kalan hayatını orada geçireceksin ya da ülkene ailenin yanına geri döneceksin. Vereceğin bu karar senin tüm hayatını değiştirecek. Bize sorarsan nerede kendini daha mutlu ve huzurlu hissediyorsan orayı seçmelisin. Kaderinin yolunu güzel çizeceksin buna inanıyoruz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
134
87
53
28
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nemo

Yurt dışı muhabetti geçince n'olur gerçek olsun diye dua etmeye başladım o derece diplerdeyim

Nemo

ayneeen ya ahahaha

Bilim Bilimi

İnanmıyorum ama egoma iyi geldi sgshshshsjshsj

Eray Yüksel

Oradaki Boğa kısmına tıklayan herkese aynı yazı çıktığını bildiğim halde okuduklarım iyi geldi, teşekkürler Onedio. :)