Görüş Bildir
Haberler
Karnınız Mı Acıktı? Peki Hangi Burçsunuz: Burcunu Söyle Sana Restoranını Söyleyeyim

Karnınız Mı Acıktı? Peki Hangi Burçsunuz: Burcunu Söyle Sana Restoranını Söyleyeyim

Mide Fesadı
30.10.2015 - 13:23

Kimisi tüm hayatını burcuna göre yaşar, kimisi de inanmıyorum der ama denk geldiğinde okuyup kendine uygun bir şeyler bulmaya çalışır. N’olursa olsun hayatımızda en az bir kere kendimizi içinde bulduğumuz burç muhabbetini bir de biz irdeleyelim dedik. 

Hadi bize burcunu söyle, biz de sana uygun restoranları söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu (21 Mart – 20 Nisan)

Ateş grubunun haylaz çocuğu, pozitifliğiyle girdiği her ortamda kendini belli eden koçlara; tam da onlara uygun canlılıkta olan Curcuna ya da Hard Rock Cafe çok iyi gelecektir. Geniş menüleri, hareketli ortamı, renkli dekorasyonu ve müzikleriyle akşam yemeğinde ‘Koç’lar için biçilmiş kaftan. Gece eğlencesi için ise; yine renkli dekorasyonu ve canlılığına canlılık katacak kokteylleriyle Limoncello tam da ‘Koç’lara layık!

Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bir Boğa’nın lüks düşkünlüğü asla bitmez diyerek, sıcakkanlılıkta olduğu kadar tembellik ve üşengeçlikte de dünya markası olan bu güzide burcun güzide insancıklarına akşam yemeği için ilk önerimiz; İtalyan mutfağının güçlü temsilcilerinden Jamie’s Italian. Akdeniz ruhunu buram buram yaşayan Boğalara ikinci önerimiz ise Arda Türkmen’in şık dekorasyonu ve lezzetli menüsüyle en sevilenler arasında olan Forneria. Gece gezmesinde ise size en uyabilecek seçenek sanıyoruz Beyoğlu’nda yer alan 360 İstanbul.

İkizler Burcu (21 Mayıs – 20 Haziran)

İkizler Burcu (21 Mayıs – 20 Haziran)

Ortamlarda “ıyy ikizler mi?” derler, tanıyınca enerjini severler! Ortamların pozitif ve uyumlu çocuğu İkizler’i acıkınca enerjisinden eser kalmadığını ve içinden iğrenç bir yaratık çıktığını biliyor muydunuz? İşte ikizlerin enerjisine enerji katacak, açlığını giderecek ilk önerimiz: kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri etleri özenle pişiren Virginia Angus. Aynı zamanda ciddi bir dedikoducu olan İkizlere sessiz sakin tam dedikodu ortamı ikinci önerimiz ise, Galata’da yer alanVelvet Cafe. Gece ise “Dedikodum bitmesin, ne konuştuğumuzu duyayım ama bir iki kadeh de içebileyim” diyenleri Asmalımescit’teki Kafe Pi Bomonti Brasserie mutlu edecektir.

Yengeç Burcu (21 Haziran – 21 Temmuz)

Yengeç Burcu (21 Haziran – 21 Temmuz)

Nezaket deyince akla ilk gelen burç olan ve tam bir meyhane kültürü insanı olan Yengeç’in becerikli ama bir o kadar da sabırsız ruhuna en iyi geleceğini düşündüğümüz ilk öneri; atmosferiyle eski İstanbul’a yolculuğa çıkaran Latife Hanım Meyhanesi. İkinci önerimiz ise etobur Yengeçler için Özgür Şef’in Deli Kasap. Gece için ise; Asmalımescit’te yer alan Roka Pera.

Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ortamlarda güçlü tavırlarıyla bilinen, “Küçük dağları ben yarattım, büyüklere de bir el atarsan yapabilirim”cilikte sınır tanımayan Aslanlar’ın gücüne güç katacak, asil ruhunu okşayacak ilk önerimiz, geçtiğimiz sene Karaköy’de açılan Hollandalı ünlü şef Rudolf Van Nunen’e ait Rudolf. İkinci önerimiz ise; sunumları ve karizmatik tabaklarıyla dilden dile dolaşan Can Oba tam da Aslanların ağzına layık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)

Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)

Üretmeyi seven ve düzenlilikte obsesiflik derecesini zorlayan ‘Başak’ların ruhunu okşayacak ilk önerimiz Kuruçeşme’de yer alan İncirli Şaraphane. Bir diğer önerimiz ise, İstanbul’un neredeyse en iyi manzalarından birine sahip olan İstanbul Modern’in içerisinde yer alan İstanbul Modern Cafe. Gece gezmesi için ise size önerimiz düzenli tavrınızı bir kenara bırakıp azıcık Cahide’de dağıtmanız!

Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)

Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)

Hava grubunun gösterişli kral ve kraliçelerinin lüksü seven terazilerine uygun ilk önerimiz, Emirgan’ın muhteşem manzarasına konuşlanmış olan La Boom. İkinci önerimiz ise İstanbul’un en şık restoranları arasında ilk sıralarda yer alan Vogue. Gece eğlencesi için de birçok konsept partiye de ev sahipliği yaparken şık çizgisini hiç bozmayan Mama Shelter!

Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)

Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)

Kırmızı ve siyahın buluşması, şehvetin diğer adı ve hatta yengemiz Bihter Ziyagil’in de burcu olan olan Akreplere en az kendisi kadar güçlü önerilerimiz var! İlk önerimiz; Uzakdoğu mutfağını seven akrepler için Etiler’in görkemli restoranı P.F. Changs. İkincisi ise akrep kadınına özel, La Vie En Rose... Gece gezmesinde ise enerjinize enerji katacak, karizmanızı sarsmadan eğlendirecek bir seçenek: Babylon.

Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)

Özgürlüğüne düşkün, sportif, neşeli ve gezginler gezgini Yaylara çok sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli önerilerimizden ilki uğurlu rengi yeşil ve ahşabın buluştuğu konseptiyle her tarafından sağlık akan Plus Kitchen. İkinci önerimiz ise özellikle akşam yemekleri ve iş toplantıları için tam da yaylara göre olan Le Pain Quotidien. Gece gezmesi için de çapkınlığıyla ortamlara nam salmış yay erkeğine geliyor: Anjelique.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Kararlı tavırlarıyla hem iş hem de özel hayatında saygı duyulan ve bir o kadar da planlarına güvenilen insan olan Oğlak burcuna öğle yemeği için büyük porsiyonları ve lezzetli çeşitleriyle tam da ‘Oğlak’a layık olan Num Num’ı öneriyoruz. Akşam yemeğinde ise önceden plan yapıp rezervasyonunu erkenden yapacağına emin olduğumuz Oğlaklara Mor Meyhane’yi öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu (21 Ocak – 18 Şubat)

Kova Burcu (21 Ocak – 18 Şubat)

Arkadaş grubunun en dikkat çekeni, şeytan tüyünün diğer adı kova burcunun özgürlüğüne ve rahatına düşkünlüğünü de göz önünde bulundurarak ilk önerimiz; Dorock XL. İkinci önerimiz ise; farklı konseptiyle oldukça sevilen ve benimsenen Eataly. Gece eğlencesi için ise Hayal Kahvesi kova ruhuna uygun olacaktır.

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Romantikliğin kitabını bilmem kaçıncı kez yazan, sempatiklikte sınır tanımayan, güzel sanatlar düşkünü ve tüm bunların getirisi olarak da kararsızlıklarla boğuşan balıklara ilk önerimiz farklı ve bir o kadar da sempatik bir mekan olan The Crepe Escape. Renkli sunumlarıyla tatlı tuzlu birçok krep çeşidi bulunan menü, bir balığı fevkalade mutlu edebilecek seviyede. İkinci önerimiz ise başını bağlamış, çiftini bulmuş balıklara akşam yemeği için biçilmiş kaftan olan Zelda Zonk. Gece gezmesinde ise yine seçimlerini sakinlik ve sanattan yana yapacak olan balık burcu için buram buram tarih kokan Mythos.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
3
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın