Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sana Çok Yakışacak Saç Modelini Söylüyoruz

etiket Burcuna Göre Sana Çok Yakışacak Saç Modelini Söylüyoruz

Burçlar hayatımızın her alanında bize yol gösteriyor. Söz konusu saçlarımız olunca da her bilgi her öneri bizim için çok daha kıymetli oluyor. Saç renkleri ve şekilleri de bu konuda oldukça önemli. Burçlarınıza göre bir saç rengi ve modeli belirlemek bazen kafa karışıklığını gideren önemli bir detay oluyor. 

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Koç burcu kadınları iş hayatında da özel hayatında da baskın karakter olmayı severler. Onlara en yakışan saç modelinin Bob kesim olduğu söylenir. Ancak saç kesiminiz ne olursa olsun size dümdüz saçlar çok yakışır. Kendinden emin duruşunuz bu saç modeli ile daha da belirginleşecek. Bunun için iyi bir düzleştirici yeter. 

Diğer düzleştiriciler de burada.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Doğallıktan yana Boğa burcu kadınları her zaman abartısız bir hayat yaşamayı severler. Bu hayat tarzları kendi saç ve kıyafetlerine de yansır. En sık kullandıkları saç modeli de katlı kesim saçlar oluyor. Bunun için de en doğal ve kısa sürede saçlarınız istediğiniz gibi olsun isterseniz ihtiyacınız olan tek şey yeni nesil saç fırçaları.

Benzer ürünler de burada.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Enerjik ve hareketli halleriyle uzaktan bile kendini belli eden İkizler burcunun hareketlerini kısıtlamayacak bir saç modeli şart. Böyle iki yandan örerek kendinizi özgürleştirin. Bunun için de küçük lastik tokalar size çok yardımcı olacak.

Diğer tokalar da burada.

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Romantik ve duygusallığı ile bilinen Yengeç burçlarına en yakışan saç rengi kuşkusuz sarı oluyor.  Sarı renk saçı kullanmak da hiç kolay değil. Ancak neyse ki uzun ömürlü sarı saçlar için özel formüllü şampuanlar var.

Benzer ürünler de burada.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Gözlerin üzerinde olmasına alışık Aslan burcu kadınlarına çok yakışacak bir saç modeli varsa o da saçları geriye yapıştırıp tarayarak çabasız bir seksiliği size anında getiren bu saç modeli. Bu saç modeli için ihtiyacınız olan tek şeyse güçlü bir wax. Gerisini sizin yerinize wax halleder.

Benzer ürünler de burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Titizliği ile bilinen Başak burcu kadınları için saç kesimi de saç modeli de oldukça titizlik gerektiren konulardan olabilir. Risk almayı sevmeyen Başak burçlarının en sevdiği modeli kuşkusuz at kuyruğu. Hem şık hem kolay bu saç modeli Başak burcunun vazgeçilmez saç modeli olabilir. Bunun için önemli tek şey de bir saç lastiği.

Birçok saç lastiği de burada.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Terazi burcu kadınlarının ne kadar orijinal ve kendilerine has bir tarzları olduğu herkes tarafından bilinir. Dikkat çekmeyi seven Terazi kadınları renkli saç modellerini çok iyi taşır. Cesaret timsali Terazi burcu için renkli saç da oldukça sıradan olabilir. 

Diğer renkli saç boyaları da burada.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Çekiciliği ve cazibesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Akrep kadınına en çok yakışan saç modeli kuşkusuz topuz oluyor. Size yakışacak en güzel topuzu deneyerek bulabilirsiniz. Biraz dağınık topuzlar da çok seksi oluyor. Topuz fırçası yardımıyla çok güzel topuzlar yapabileceksiniz.

Birçok topuz fırçası da burada.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Havalı tavırlarıyla bilinen, modayı yakından takip eden ve her yeni modayı kendine yakıştıran Yay burcu kadınları ne yapsa çok yakışır. Özellikle herkesin kullanmaya cesaret edemediği bu saç küpeleri çok şık. 

Benzer ürünler de burada.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Eğer bir Oğlak burcuysanız ve kabaran saçlarınız varsa bu sizin için bir felaket olabilir. Mükemmeliyetçiliği ile bilinen Oğlak burçları saçlarının bozulmasını asla istemez. Siz de bunun için iyi bir önlem alıp elektriklenen saçlarınız için kesin bir çözüm isterseniz buraya tıklayın.

Benzer ürünler de burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Rahatına ve özgürlüğüne düşkün Kova burçları için en mantıklı kesim kuşkusuz Pixie. Bu saçı kullanmak çok rahat. Ancak yine de saç bakım yağı ile bu saça iyi bakmak önemli. Pixie kesim kestirmeye karar verdiyseniz iyi bakmaya özen göstermelisiniz. 

Benzer ürünler de burada.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Romantiklik ve aşkın burcu olan Balık için kuşkusuz en güzel saç yine aşkın ve romantikliğin sembolü olan dalgalı saçlardır. İstediğiniz dalgalı saçlara kısa sürede kavuşmak için ihtiyacınız olan tek şey bir maşa.

Birçok maşa da burada.

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Onedio Vitrin'in sizin için seçtiği diğer ürünler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
71
41
19
15
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın