Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Süper Kahraman Olduğunu Söylüyoruz

Burcuna Göre Hangi Süper Kahraman Olduğunu Söylüyoruz

Tamam, bizim süper güçlerimiz yok ama burçlarımız var. Hangi süper kahramanın senin burcunla özdeşleştiğini söylüyoruz. 

Hadiii başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım.

Koç - Hulk

Koç - Hulk

Bir yere kadar her şeye susan Koç burcu artık olanlara tahammül edemezse, Hulk gibi sinirini hem sesiyle hem de cüssesiyle belli eder. Her şeyi sindirmeye ve başına ne gelirse gelsin alttan almaya çalışan Koç burcunun, bir yerden sonra 'yeterrr' diye bağırdığını duyabilirsiniz. İnsanları kırmak ve incitmek istemez ama onu incitenlere karşı inanılmaz bir öfke duyar. Ne yaparsanız yapın bu öfkeyi dindiremezsiniz. Günler, aylar, yıllar sonra bile problem yaşadığınız Koç burcunun, yanına gittiğinizde aynı öfke ve sinirle size baktığını görebilirsiniz. İnatçı Koç burçları intikamını almadan rahat edemez. Kendilerini göstermeyi ve ön planda olmayı çok severler. Lider ruhlu olduğunuzu söylememe gerek var mı bilmiyorum... Anlayacağın olaylara karşı bir yere kadar, her şeye susan ama sonra çileden çıkan sensin.

Boğa - Catwoman

Boğa - Catwoman

Sen Catwoman özellikleri taşıyorsun. Sabırlı kişiliğin ile bazı şeylere sessiz kalıyorsun ama daha sonra olaylar büyüyünce sesini çıkartmak zorundasın. Yardımsever özelliğin ile nerede bir derdi olan var gider yardım edersin. Bu konuda oldukça merhametlisin. Çevrendeki insanlar da başı sıkıştığında sana ulaşır ve ne yapacakları konusunda akıl alırlar. Oturmuş bir düzenin olunca, ani değişiklik yapamıyorsun ve bundan nefret ediyorsun. Sevdiklerine karşı aşırı tutucu bir insansın. Onları çok sahipleniyorsun. Özellikle sevgilini bu konuda daralttığın zamanlar oldukça fazla. Sorumluluklarının bilincindesin, kimsenin sana 'şunu şöyle yap, bunu böyle yap' demesine ihtiyacın yok. Herkese yardım elini uzatan sen iyilerle iyi kötülerle kötü olabiliyorsun ve bu da seni Catwoman yapıyor.

İkizler - The Flash

İkizler - The Flash

Hızlarıyla bilinen İkizler burçları, pratik bir düşünme biçimine sahiptir. Başkalarının akılarına gelmeyen onun aklına hemen düşer. Ortamların dahi çocuğu ve problemlerin baş düşmanı diyebiliriz İkizler için. Eee bu özelliklerin yanına bir de eğlenceli ve maceracı ruhu eklenince, İkizler burcundan daha ne istersin ki? Sorunlar üzerinde çok kafa yormadan çözebilen, akıllı ve mantıklı İkizler burcunun işte herkesin bildiği gibi tek bir kötü huyu var; o da tutarsızlığı ve kararsızlığı. Ama bunun yanındaki olumlu özellikleri bu durumu ekarte edebiliyor. Yeni fikirleri çabucak kavraması ve öğrenmesi, etkileyici İkizleri Flash'dan başka kim tanımlayabilirdi ki. Hızları, pratiklikleri ve çabuk öğrenme stilleri ile birbirinizle bütünleşiyorsunuz.

Yengeç - Superman

Yengeç - Superman

Günlük yaşantının koşuşturmacasında dur bir yardıma ihtiyaç varmış deyip giden Yengeç burçları tamı tamına Superman'i tarif ederler. Sürekli elleri yardıma muhtaç birilerinin üstündedir. Sabırlarıyla insanlara örnek olan, öyle her şeye çabucak sinirlenmeyen ve oldukça merhametli Yengeç burçları bazen de oldukça şüphecidir. Güven problemleri yaşayan Yengeçler, öyle herkese hemen kanı kaynamaz. Durur, düşünür, tartar, sonra tekrar düşünür ve en sonunda ne istediğine karar verir. Mantıksız ve aceleci kararlar vermez. Sempatiklikleri ve ikna kabiliyetleri birleşince onlara güvenmeyen kimse kalamaz. Etrafa güven saçan ama iş kendisine gelince yani konu birine güvenmek olunca, bir adım geride duran Yengeçler yardımseverlikleriyle bilinir. Yengeçler hem gösterişli fiziksel özellikleri, hem duruşu hem de karakteriyle Superman'den başkası olamaz.

Aslan - Thor

Aslan - Thor

Kahraman deyince aklımıza gelen ve keşke böyle kahramanlar gerçek olsa dediğimiz, gözümüzü gönlümüzü açtıran elinde baltası ile hiçbir şeye yenilmeyen Thor, Aslan burcunun süper kahramanıdır. Koruyucu özellikleri ağır basan Aslanların yanında sevdikleri varken Thor gibi hemen eline baltasını alır. Oldukça samimi ve cana yakın tavırları ile fethetmeyeceği gönül ve krallık yoktur. İnatlarıyla istediklerini almadan bir adım dahi atmazlar. Tek problemleri biraz benmerkezci olmalarıdır. Önce kendini düşünen ama sonra sevdikleri için ellerinden geleni yapan Aslanlar hep el üstünde tutulmayı isterler. Onları küçümsemek yerine, yüceltirseniz sizin için canlarını bile verebilirler. Bu özellikleri ile insanlığın ve tüm varlıkların en güçlüsü Thor, Aslan burçlarıyla birbirini tamamlar.

Başak - Wonder Woman

Her türlü zorluğa göğüs geren, kurşun geçirmez kahramanımız Wonder Woman. Başak burcunun adanmışlık ruhunu yansıtır. Öyle kolay kolay pes etmeyen ve baş koyduğu yoldan da asla dönmeyen Başaklar, hazırcevap halleri  ve iş bitirici tutumuyla her şeyi halledebilir. Problemleri küçük ve hemen yok olabilecek şeyler olarak görürler ve aniden çözerler.  Pratik zeka anlayışları ile bir şeyin üzerine uzun uzun düşünmezler, kafalarına bir şeyi koyduysa tamamdır. Endişeli halleri ile bazen yanlış kararlar verseler de sonunda nasıl toparlayacağını iyi bilirler. Mücadeleci ve adeta kurşuna kafa atan Wonder Woman, Başak burçlarından başka birisi olamaz.

Terazi - Black Widow

Çekici tavırları ve baş döndüren dış görünüşü ile Balck Widow, Terazi burcunu tam anlamıyla yansıtıyor. Zarif tavırları ile bundan süper kahraman olmaz dense bile onu bir de savaşırken görün. Her şeyin üstesinden gelebilen ve bunun için de yıllarını vermiş olan Terazi burçları iddialı ve ihtişamlı şeyleri severler. Kolay kolay canı yanmayan, olabilecek her şeye karşı dayanıklı olan Teraziler, psikolojik açıdan da güçlü kişilikleri vardır. Belki kelimesinden nefret ederler ve bunun yanında şiddet, adaletsizlik gibi kavramlarında önünde dururlar. Mantıklı karar verme konusunda usta olan Teraziler, bir karar alamdan önce iyice düşünür. Hem alımlı hem de güçlü yapısıyla Black Widow, Terazi burçlarının süper kahramanlarıdır.

Akrep - Batman

Gotham şehrinin geceleri yargı dağıtanı, siyah kostümü ile kötülerin baş düşmanı, adalet dağıtmak denilince aklımıza gelen Batman ile beraberiz. Akrep burçları sabırlı tutumları ile kazanan bir burçtur. Fevri hareket etmez ve bir sonraki adımını her zaman düşünür. Disiplinli halleri işlerinde onları başarıya götürür ve başarısızlık onlar için imkansızdır. Güçlü ve kuvvetli bedenleri ve aynı zamanda sağlıklı psikolojilerine çok önem verirler. Güven problemi olan Akrep burçlarının hayatına birinin girmesi zor ama hayatlarından birinin çıkması da oldukça zordur. Akrep burcu öyle bir etkiler ki hayatlarındaki insanları, yokluğu hemen fark edilir ve gözler Akrep burçlarını arar. Adalet konusunda acımasız olan Akrepler için suç işleyen cezasız kalmamalıdır. Tıpkı Batman gibi Akrepler de gündüzleri yargı dağıtır.

Yay - Star Lord

Yay - Star Lord

Cesareti ile bilinen Yaylar, Star Lord gibi problem çözücü bir yapıya sahiptir. Haklının hakkını vermekten geri durmayan ve tarafsız özellikleriyle dikkat çeken Yay burcu için başarı çok önemlidir. İdealist ve dediğim dedik özellikleri ile başaramayacakları iş yoktur. Tutamayacakları sözleri vermez ve söz verdilerse de onu gerçekleştirmeden uyku gözlerine girmez. Birine meydan okumaktan asla kaçınmazlar. Kendilerine çok güvenir ve en iyisini yapacaklarını bilirler. Cesaretine hayran bırakan gücü ile dillerde dolaşan ama bunları yapmak için de çok çabalamayan, umursamaz Yaylar, Star Lord ile birbirlerini tamamlarlar. Araştırmacı ve sürekli bilgiye açık Yay burçları yetenekli ve becerikli halleriyle de kendi başlarına da bir süper kahraman olabilirler.

Oğlak - Captain America

Oğlak - Captain America

Vatan aşkıyla yanıp tutuşan Captain America, kalkanından bile vatanının bayrağını eksik etmiyor. Bir olguya adanmış, cesur ve disiplinli tavrı Oğlak burçlarının en belirgin özellikleridir. Yapılan yanlışlara asla susmayan ve affetme taraftarı da olmayan Oğlak burçları için hata yapıldıysa geri dönüşü yoktur. Sadık yapıları ile ne ailesinde ne sevdiklerinden kopabilirler ve ne de vatanlarından. Lider ruhları ile tanınan ve gerçekten de liderlik konusunda başarılı olan Oğlaklar, maddiyata oldukça düşkündür. Hırs denilince aklımıza Oğlaklar gelir. Onların bir işi almak ve bitirmek için neler yapabileceğini tahmin bile edemezsiniz. Thor'un kılıcı bile Captain America'nın kalkanına bir şey yapamazken gücü, disiplini ile Oğlak, başka hangi süper kahraman olabilirdi ki?

Kova - Iron Man

Teknoloji mucizesi olan Iron Man, Kovaların bağımsız ve adaletçi özellikleriyle bütünlük gösteriyor. Özgün fikirleri ile iş anlamında yükselen ve yeniliklere açık olan Kovalar, kendi fikirlerine saygısızlık duyulmasına tahammül edemezler. Gösterişe de meraklı olan Kovalar, hızlı öğrenme kabiliyetleriyle de insanları kendilerine hayran bırakırlar. Sürekli yeni kalmayı ve yeni olan ne varsa sahip olmayı isterler. Son teknoloji onlardan sorulur. Kısıtlayıcı bir davranış hemen Kovaların o ortamdan uzaklaşmasına neden olur. En düşkün oldukları şey özgürlükleridir.  Bilim-kurgu filmlerine ilgilileri oldukça fazla olan ve bir teknoloji bağımlısı Kovalardan başka bir süper kahraman olmaları beklenemezdi.

Balık - Spider-Man

Aşk adamı Spider-Man, olumsuz şeylere karşı bile sesini çıkarmayan, acısını içinde yaşayan biri. Tıpkı Balık burcu gibi... Romantikliğin, yardımseverliğin havalarda uçuştuğu Balık burcunda gerçeklikten uzak ne varsa o yaşanır. Hayallerine tutunan ve orada hep mutlu olan Balık burcunun, sanatçı ruhunun temelleri hayal gücüne dayanmaktadır. Balıklar aşk için yaşar ve sezgileri sayesinde başına geleceklerden korunabilirler. Nazik ve şefkatli halleri ile çabuk güvenip, insanlara kanmaları çok olası bir durumdur. Her şeyi sezen ama başına gelenlere engel olamayan, mücadele etmeyi de elinden bırakmayan Balıklar aşk anlamında da tam bir Spider-Man'dir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
82
45
37
15
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MrsSandman

Sırf merakımdan bütün burçlara baktım 🤦‍♀️

Tugbaa

Yengeç - Superman

Gülan Ergin

Holeyyy, Başak- Wonder Woman. Filmini izlediğimden beri hayranıyım.