Görüş Bildir
Haberler
Burçların Güzellik Sırları!

Burçların Güzellik Sırları!

Pegarose
31.01.2014 - 12:46 Son Güncelleme: 31.01.2014 - 14:44

Burçların Güzellik Sırları!

Burçların güzellik sırları ile ilgili birbirinden ilginç bilgiler ve fotoğraflar

Koç burcu kadını

Koç burcu kadınları genellikle havalı olur. Özellikle güzellikleri ve giysileriyle dikkati çekmek onlar için başlı başına bir zevktir.

Güzellik silahınız: Saçlarınız.

Güzellik sırrınız: Mizacınız icabıyla da sıcak sayıldığınızdan, bu dinamik ve kendinden emin tutumlarınızı ön plana getirecek cildinizi tazeleyecek bir bakım var: Yeşil çay, kırmızıbiber, kapari, köknar, çörek otu, hanımeli, pırasa, sarımsak, soğan, hardal otu.

Boğa burcu kadını

Boğa burcu kadınları boğazlarına düşkün oldukları için biraz kiloludurlar. Kolay kolay yemek seçemezler. Sizin için önemli olan, herkesten farklı görünmektir.

Güzellik silahınız: Bakışlarınız.

Güzellik sırrınız: Makyaj yapmak size göre en zevkli uğraştır. Parlak ve ışıldayan renkleri gözlerinize vurgularsınız kilolarınız geride kalır. Papatya, ıhlamur, tarçın, mısır, buğday, tüm kepekli tahıllar. Aralarında sevmedikleriniz olabilir ama size yararlı olabileceklerini bilmelisiniz.

İkizler burcu kadını

İkizler çoğunlukla ince ve uzun tiplerdir. Değişimden hoşlanırlar ve olumlu olacağını hissederler. Kıyafet seçimi konusunda oldukça cesur olurlar. Herkesin kolayca giyemeyeceği kıyafetleri büyük bir rahatlıkla giyerek insanları şaşırtırlar.

Güzellik silahınız: Gamzelerinizdir.

Güzellik sırrınız: Bal maskesi. Kırmızı pancar suyu, lavanta çiçeği, havuç, yeşil fasulye,mısır fıstık, şalgam, rezene, anason,papatya…

Yengeç burcu kadını

Yengeçler tamamen sürprizlerle doludur. Bir an çekingen; bir an oldukça girişken olabilirler. Duygusal bir yapıya sahip olan Yengeç burcu kadınları genellikle açık renkleri tercih ederler. Aksesuar kullanmaya bayılırlar. Buna rağmen yine doğal bir hava sergilerler, çünkü tipinizi (kişiliğinizi) yabancılaştırmayı hiç sevmezsiniz.

Güzellik silahınız: Yumuşak çekiciliğiniz. Az krem almak yerine fazla almayı yeğlersiniz.

Güzellik sırrınız: Aromaterapi, marul, turp, adaçayı, dereotu, pirinç elementinize iyi gelmektedir.

Kaynak: http://www.pegarose.com/burclarin-guz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın