Görüş Bildir
Haberler
Burak Yılmaz'ın İsyanı!

Burak Yılmaz'ın İsyanı!

Batuhan
23.01.2014 - 13:52

Burak Yılmaz'ın İsyanı!

Burak, Galatasaray soyunma odasında bu sözlerle isyan etti: “Bıktım artık bunlardan…Her deplasmanda küfür yiyorum. Yan hakeme küfür falan etmedim. Neden atıldığımı dahi anlamadım.”

Ziraat Türkiye Kupası’nda SB Elazığspor ile oynanan maçın 89.dakikasında yan hakeme küfür ettiği gerekçesi ile oyundan atılan Burak Yılmaz’ı arkadaşları zor sakinleştirdi.

1-0 devam eden karşılaşmada Serdar Özkan’ın Melo’ya yaptığı hareket sonrasında tansiyonun yükseldiği anlarda hakem Murat Türker tarafından oyundan atılan Burak’ı sakinleştirmek kolay olmadı. Galatasaray soyunma odasında Burak’ı sakinleştirmeye çalışan ise en yakın arkadaşı Selçuk İnan’dı.

Sahadan atıldıktan sonra soyunma odası koridorlarında zor zapt edilen Burak, kırmızı karta ve deplasmanlarda yediği küfürlere isyan etti. Milli formayı terletip, Türk futboluna başarı ile hizmet eden futbolcunun sinirleri bozuldu.

Elazığspor maçı sonrasında soyunma odasında Burak Yılmaz, arkadaşlarına “ Bıktım artık bunlardan. Futbolumu oynuyorum, kimseye saygısızlık yapmıyorum. Ama maruz kaldığım hareketler ortada… Her deplasmanda küfür yiyorum. Yan hakeme küfür falan etmedim. Neden atıldığımı dahi anlamadım. Bir açıklama dahi yapılmadan kırmızı kart görüp sahadan çıkmam istendi. İsyanım buna…Ben kimseye küfür etmedim!!!”

Burak, yan hakeme küfretmediğini ve neden oyundan atıldığını anlamadığını Mancini’ye de söyledi. 

(Hürriyet)

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/23/burak-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın