Görüş Bildir
Haberler
Burak Yılmaz: "Hollanda'yı Yenersek Gruptan Çıkarız"

Burak Yılmaz: "Hollanda'yı Yenersek Gruptan Çıkarız"

Enver K.
25.03.2015 - 17:41

A Milli Futbol Takımımızın gol ayaklarından Burak Yılmaz, Hollanda ile oynanacak EURO 2016 Eleme maçı öncesinde Almanya'daki kampta açıklamalarda bulundu.

Sakatlığını atlattığını belirten Burak, 'Kendimi iyi hissediyorum, inşallah takımla çıkacağım. Hollanda da, biz de kötü başladık. Bu maçı kazanmak istiyoruz, kolay olmadığını biliyoruz. İzliyoruz, onların da iyi durumda olmadığını biliyoruz. Ben bizim de çok yetenekli oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum. Eski hocamız, bizi tanıyor, biz de onu tanıyoruz. İlk defa Hollanda'nın, Türkiye'ye karşı kazanmak zorunda olduğu bir maç. Geçmiş maçlarda hep Hollanda'nın rahat olduğu maçlardı. Biz bunu avantaja çevirip, inşallah Allah izin verirse, galip gelmek için elimizden geleni yapacağız' dedi.

'SNEIJDER İLE BİRAZ ÖNCE KONUŞTUM'

Hollanda'nın en önemli isminin Sneijder olduğunu kaydeden golcü, 'Sneijder ile ben de biraz önce konuştum, onlar da kazanmak istiyor. Onlar da bizden çekiniyor. Bunu ukalalık olarak söylemiyorum. Eski hocamız ne kadar yetenekli olduğumuzu biliyor. Sneijder her zaman onların en önemli kozuydu. Biz sahanın içinde ne gerekiyorsa onu yapacağız' diye konuştu.

'ARDA'YI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZÜNTÜLÜYÜZ'

Arda'nın eksikliğinin üzücü olduğunu vurgulayan Galatasaraylı isim, 'Arda önemli bir oyuncu. Her maçta görev almış, bizi ileriye taşıyan bir oyuncu. Çok büyük bir oyuncu, onu kaybettiğimiz için elbette ki üzüntülüyüz. Herkes çok iyi durumda, ligde de iyi bir yarış var. Onun verdiği bir konsantrasyon da var. Böyle maçlar ayrı bir duygu, şeref. Buraya ekstra motive olup, ona göre performans göstereceğimizi düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

'HOLLANDA MAÇINI KAZANIRSAK EURO 2016'YA GİDERİZ'

Hollanda maçını kazanmaları durumunda EURO 2016'ya gideceklerini söyleyen Burak Yılmaz, 'Hollanda maçını kazanırsak gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Bize pozitif bir enerji vereceğini, özgüvenimizin tavan yapacağını düşünüyorum. Ülkemizin formasıyla büyük turnuvalarda bulunmak bile büyük şeref. Burada onu yaşamış arkadaşlarımız var. Benim kariyerimde bu büyük bir eksiklik. Hollanda maçını kazanıp bunu yaşayacağımı düşünüyorum.' diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/burak-euro-2016y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0