Görüş Bildir
Haberler
Burak Yılmaz: "Galatasaray Benim Ailem, Ailemi Bırakamam"

Burak Yılmaz: "Galatasaray Benim Ailem, Ailemi Bırakamam"

Enver K.
19.08.2015 - 11:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

West Ham'ın talip olduğu Kral ile G.Saray Başkanı bir araya geldi ve Burak takımda kaldı.

İngiliz ekibinden kednisi için resmi teklif beklediklerini söyleyen Başkan Dursun Özbek, “Hepimiz burada kalmanı istiyoruz” dedi.

Burak ise “Galatasaray, benim için bir aile gibi. Yuvamı, ailemi bırakmayı düşünmüyorum” sözleriyle kulüpten ayrılmayacağını yineledi.

Trans döneminde en göz önünde olan hamlesini Lukas Podolski’yi kadrosuna katarak yapan G.Saray’da taraftar yeni hamleler beklerken bir yandan da takımın yıldızlarının geleceği merak ediliyor. Sarı-kırmızılı kulüp, özellikle eski teknik direktörleri Roberto Mancini’nin takımı Inter’in ısrarla istediği Felipe Melo’yu kadroda tutmayı başarırken İngiltere’den de West Ham United’ın Burak Yılmaz’ı istemesi camiada küçük de olsa bir panik havası yarattı.

Mancini gibi Türkiye’de görev yapmış olan, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Biliç’in çalıştırdığı West Ham’ın Burak için hamle yapacağı özellikle İngiliz basınında manşetleri süslerken önceki gün sarı-kırmızılı kulüpte bu konuyla ilgili mini bir zirve gerçekleştirildi. Daha önce West Ham’a gitmek istemediğini yönetime ileten Burak ile başkan Dursun Özbek kulüp binasında bir araya geldi.

Hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmemek için Real Madrid maçının kadrosuna alınmayan golcü oyuncuyu yanına çağıran başkan Özbek, İngiliz ekibinin ilgisi üzerine, “West Ham’ın birkaç gün içinde sana resmi olarak teklif yapacağını biliyoruz. Açıkçası ben ve diğer yönetim kurulu senin gitmeni istemiyoruz.

Sen yıllardır bu camianın içindesin, burada şampiyonluklar ve gol krallıkları yaşadın, kupalar aldın. Hepimiz burada kalmanı istiyoruz” dedi.

Burak bu sözlerin üzerine duygulanırken önce Özbek’e teşekkür etti sonra ise, “Başkanım bu sözleri sizden duymak benim için çok anlamlı. Sizler nasıl beni bırakmak istemiyorsanız ben de gitmek istemiyorum. G.Saray beni ailem gibi. Ve ben de evimi, ailemi bırakıp başka bir takıma gitmek istemiyorum” diyerek West Ham’a transfer olmayacağını başkanına iletti. Böylelikle hem Burak’ın aklındaki ‘Ya beni satarlarsa’ korkusu hem de yönetimin düşündüğü ‘Ya Burak gitmek isterse’ endişesi ortadan kalkmış oldu.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın