Görüş Bildir
Haberler
Burak Yılmaz Derbi Öncesi Saklanacak!

Burak Yılmaz Derbi Öncesi Saklanacak!

Batuhan
23.02.2015 - 12:09

Burak Yılmaz, sakatlanma riski sebebiyle Fenerbahçe derbisi öncesi ligdeki Erciyes ve kupadaki Manisa maçlarında oynatılmayacak.

Galatasaray’da Burak Yılmaz, 3-2 kazanılan Sivas maçında takımını 2-1 öne geçiren golü atmış ve 76. dakikada sakatlanarak, oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Maçın ardından, “Kendimi iyi hissediyorum. İlk sakatlığım gibi değil” diyen Burak’ın, derbiye saklanacağı öğrenildi. Süper Lig’deki gol sayısını 13’e çıkaran ve krallık yarışında Bursalı Fernandao ile Beşiktaşlı Demba Ba’yla kıyasıya bir mücadeleye giren yıldız forvetle, sağlık ekibinin sürekli diyaloğ halinde olduğu bildirildi.

Sağ arka adalesinden yaşadığı sakatlığın ardından Eskişehir maçında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından riske edilmeyen milli futbolcuya benzer bir uygulanan, 8 Mart’ta oynanacak Fenerbahçe maçına kadar yapılması planlanıyor.

ÇOK TİTİZ ŞEKİLDE BAKILACAK

Dün kontrolden geçirilen Burak, Sarı-Lacivertliler’le oynanacak büyük kapışma öncesi ligdeki Kayseri Erciyesspor ve kupadaki Manisa karşılaşmalarında oynatılmayacak. Adeta göz bebeği gibi bakılacak olan tecrübeli forvetin, özel idmanlarla da yüzde 100 olarak derbiye hazır hale gelmesi bekleniyor.

Herhangi bir sakatlık yaşamaması için adeta seferberlik ilan edilen Sarı-Kırmızılılar’ın kral golcüsünün, Şükrü Saracoğlu’nda çıkıp, her zamanki hırslı ve istekli futboluyla Cim Bom’un uzun süredir beklediği zafere önderlik etmesi umut ediliyor.

Fanatik

Kaynak: http://www.ligradyo.com.tr/burak-yilm...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0