Görüş Bildir
Haberler
Burak Yılmaz Destek İstedi!

Burak Yılmaz Destek İstedi!

Batuhan
24.09.2014 - 13:17

Burak Yılmaz, Galatasaray'a yapılan eleştiriler konusunda adeta isyan etti ve sarı kırmızılı taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Galatasaray TV'de açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, camiadan destek istedi ve hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi.

İşte Burak Yılmaz'ın yaptığı açıklamalardan satırbaşları

'Ben kaleye vurmaktan korktum, gol olmazsa taraftarımızın tepkisi olur diye bir söz kesinlikle söylemedim. Ben asla korkmadım, asla bacaklarım titremedi, bugüne kadar asla baskı altında sorumluluktan kaçmadım. Sürekli bize o taraftan vurulmaya çalışılıyor. Gerçekten Türk oyuncular olarak bu bizi çok üzüyor. Bizler taraftarlarımıza sesleniyoruz. Yabancı yerli hepimiz aynı forma altında aynı başarı için koşuyoruz.

'Ofsayt olayı çok eleştiriliyor ama eleştirilmesi de normal. Ben de bu eleştirileri kabul ediyorum. Ben sürekli gol arayan bir oyuncuyum sürekli koşan bir oyuncuyum. Sürekli aklım, fikrim, mantığım gole odaklı. Biz sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz ama bu penaltı olayına kesinlikle katılmıyorum.er şeyin farkında olduğum gibi inşallah performansımı yükseltip gerekli cevabı da sahada veririm İstatistikler zaten ortada. Kendimi atma olayına katılmıyorum 65 maçta 2 tane penaltı çalındı.'

'Kişiliğime, karakterime, aileme girilmediği sürece herkese saygım sonsuz. Bir maçta 3 gol atsam da çok eleştirildiğim zamanlar olurdu ama bunlara fazla takılmazdım.

Beni beğenmeyen olabilir, futbolumu beğenmeyen olabilir, oyunculuğumu beğenmeyen olabilir bunların hepsine saygı duyarım. Ama eleştiri yapmak için ben ortada en ufak bir neden görmüyorum. Yapılan eleştirilerin bize zarar verme amacında.'

'Galatasaray taraftarının, oyuncusuyla camiasıyla bir bütün olduğunu söylüyoruz. Böyle bir ortamda biz futbolcuların ve taraftarın birbirine sarılmaktan başka bir çaresi yok.

Tepki de olabilir, destek de olabilir bunlar çok doğal şeyler bunları ilk defa yaşamıyoruz..Her ne olursa olsun 4. yıldızı takacağımıza inanıyorum, inşallah hep beraber bu yolda yan yana yürüyelim.'

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18058...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0