Görüş Bildir
Haberler
'Burak Yılmaz'a Hakkımı Helal Etmiyorum'

'Burak Yılmaz'a Hakkımı Helal Etmiyorum'

ATKN
20.12.2014 - 23:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin İdman Yurdu kalecisi Nihat Şahin, Galatasaray maçından sonra Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin İdman Yurdu kalecisi Nihat Şahin, Spor Toto Süper Lig'de 3-2 kaybettikleri Galatasaray maçında Burak Yılmaz'ın haksız penaltı kazandığını savundu.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Nihat, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ileri sürerek, şunları kaydetti:

'Bence hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Maçın kaderini penaltı kararı belirledi. Bana göre pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Ben topa çıktım, dokunamadım ama Burak her zaman yaptığı gibi kendisini yere attı. Bunu herkes biliyor. Sabri ağabey pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. Bunun üzerine Burak arkadan güldü. Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum. O pozisyona biri 'penaltı' desin, 25 yaşında kaleciliği bırakacağım. Hakkımızı yediler.'

Galatasaraylı futbolcular Wesley Sneijder ve Felipe Melo'nun maçın hakemi Fırat Aydınus'a küfür ettiğini iddia eden Nihat Şahin, 'Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz ve hakem her şeye faul veriyor. Biz 5-0 da öne geçsek kesin 6-5 mağlup olurduk. Böyle düdükler Fırat hocaya yakışmadı. 58. dakikada Güven'e dirsek atıldı. Bana göre doğrudan kırmızı kart verilmeliydi. Bir de Sneijder ile Melo hakeme çok küfür etti ama hakem bunları görmezden geldi. Yazıklar olsun. Emeğimiz çalındı' ifadelerini kullandı.

Öte yandan genç kaleci Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada 'Bu pozisyona penaltı diyen çıkarsa kaleciliği bırakacağım' dedi.

HaberTürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...

Burak Yılmaz'dan yanıt

Galatasaray'ın forveti Burak Yılmaz Nihat'ın sözlerine karşılık 'Böyle şeylerle beni gündeme getirmesinler. Söylediklerine üzüldüm. Keşke böyle bir şey söylemeseydi' dedi.

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin'in kendisi hakkında önde sürdüğü, takımına haksız penaltı kazandırdığı şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da rakiplerini 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından, konuk takım kalecisi Nihat'ın ifadelerine sinirlenen Burak, kulüp idarecilerinden izin alarak açıklama yaptı.

Nihat'ın açıklamalarına üzüldüğünü belirten Burak, 'Nihat kardeşime cevap vermek istemezdim. Adrenalini yüksek bir maçtan sonra böyle şeyler söylemiş olabilir ama 'Burak bunu hep yapıyor' demiş. Sezonda benim kaç penaltı aldığıma bakın. Bence pozisyon yüzde 100 penaltı. Kontrolsüz bir şekilde geldi. Ben topu ittim ve penaltı oldu. Benim her zaman böyle bir şey yaptığımı ve güldüğümü söylemiş. Hepimiz ekmek parası kazanıyoruz. Ben öyle bir insan değilim. Gördüğünü söylesin. Nihat kardeşimdir. Mutlaka bunu adrenalin ile kaybettiği için söylemiştir. Benim ona, hocasına ve camiasına saygım sonsuz. Bugün aslan gibi çatır çatır oynadık ve kazandık. Böyle şeylerle beni gündeme getirmesinler. Söylediklerine üzüldüm. Keşke böyle bir şey söylemeseydi' şeklinde konuştu.

Burak, maçta penaltı beklediği ancak hakem Fırat Aydınus'un aleyhine faul kararı verdiği pozisyonun da penaltı olduğunu savunarak, 'O pozisyonda rakibimi itmedim. Hakem öyle gördü. Fırat hocaya 'Hocam itmedim' dedim. O da 'Hayır, ittin' dedi. Bu kadar' ifadelerini kullandı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
1
0