Görüş Bildir
Haberler
Burak: "Elimden Geleni Yaptım"

Burak: "Elimden Geleni Yaptım"

Fatih
07.12.2014 - 00:38

Burak: "Elimden Geleni Yaptım"

Galatasaray'ın Akhisar karşısında aldığı galibiyete iki golle katkı sağlayan Burak Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarının kendisini 'nadiren de olsa' alkışladığını ifade eden Burak, Hamza Hamzaoğlu'nun kendisini Wesley Sneijder'in pozisyonundan oynattığını söyledi.

Daha önce hiç oynamadığını bir pozisyonda oynadığını ifade eden Burak, 'Akhisar karşısında çok iyi oynadık, bugün taraftar da biz de çok iyiydik. Kazanmak için her şeyi yaptık. Akhisar çok iyi takım ve oynaması gerektiği gibi oynadılar, takım arkadaşlarım da çok iyi mücadele etti. Akhisar karşısında farklı bir pozisyonda oynadım. Hoca, beni Wesley'in pozisyonunda oynattı. Acaba oynayabilir miyim diye düşündüm ama elimden geleni yaptım. Hiç oynamadığım bir pozisyondu. Her yerde oynayacağız, hocamız nerede görev verirse orada elimizden geleni yapacağız' dedi.

Galatasaray taraftarına da teşekkür eden Burak, 'Çok iyi bugün, herşey olması gerektiği gibiydi. Biz onlara gaz verdik, onlar bize gaz verdi. Gol de yiyebilirdik, o zaman da destek almamız gerekecek. Her zaman destek bekliyoruz. Nadir de olsa biz de alkış alıyoruz, herkes almıştır, arada ben de aldım.' şeklinde konuştu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın