Görüş Bildir
Haberler
Bunuda Deniz Erten Yazmış Bitanesi!

Bunuda Deniz Erten Yazmış Bitanesi!

Yaz Bi Kenara
08.11.2015 - 22:52

Tam on iki'lik sloganların kadını, başka bir yazımda bahsettiğim tabirle 'ruhu içine sığmayan' kadın...Son 5 yılda adını sıkça duyduğumuz Deniz Erten...

Hadise yorumlu 'Aşk Kaç Beden Giyer', Atiye 'Aşkistan', Murat Boz 'Geri Dönüş Olsa, Vazgeçmem', Merve Özbey 'Helal Ettim, Duman', 2015 yazının hitlerinden Bengü 'Feveran' ve son olarak Gülben Ergen 'Sana Bıraktım'ın yazarı olan Deniz Erten.

Bütün şarkılar kulağınızda tınladı değil mi?

Büyülü sözler..Sloganlar...

Şimdi asıl mevzuya gelelim.Yani 'Yaş Hikayesi'ne yani 'Vurur Yüze İfadesi'ne!

Son 1 aydır sosyal medyanın altını üstüne getiren söz.

Merve Özbey'in albüm çıkış şarkısı.Şarkı güzelce kendi halinde gidiyorken birden bütün gündeme oturdu!

Merve Özbey'in okuduğu bir tweet sonrası yazdığı 'vurur yüze ifadesi ...... bitanesi' sizde enteresan şeyler yazın' dediği cümle ülkenin gündemine oturdu.E biraz abartılınca doğrusu içimizede oturdu.(!)

Şarkının sözleri tabiki Merve Özbey'in bugünkü konumda olmasında büyük payı olan Deniz Erten imzalı.Bundan öncede 'Aşk Kaç Beden Giyer?' bu kadar konuşmuştu.

Deniz Erten'in her şarkısında vardır bir içine çeken cümle.

'Aşk yasaksa gel tutukla...', 'İçimde hep susan acı yolun sonuna vardı mı?', 'Seninle gönlümün yerleşim yeri dünya değil aşkistan..', 'umudumun dergahını aşkın güzergahını ben sana bıraktım', 'geri dönüş olsa kalp sana geri dönmez mi?', 'koca bir aşk bitti derken bana söyle kim yüreksiz?' ve niceleri.

2010'lu yılların kendine has bir Aysel Gürel'i.Daha çok şarkılar duyacağız.'Miş Miş'le patlayan Simge yakında Deniz Erten imzasıyla geliyor.

Deniz Erten ayrıca bu yıl çıkardığı tasavvuf alanındaki kitabı 'İşaret' ile de sıkça konuşuldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın