Görüş Bildir
Haberler
Bunu da Gördük: Bilecik ve Erzurum'da 'Hero' Yazılı Tişört Giyen Üç Gence Gözaltı

etiket Bunu da Gördük: Bilecik ve Erzurum'da 'Hero' Yazılı Tişört Giyen Üç Gence Gözaltı

Ulaş
18.07.2017 - 23:01

Bilecik ve Erzurum'da üzerinde 'Hero' (kahraman) yazılı tişört giyen kişiler polisler tarafından gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde iki öğrenci 'Hero' yazılı tişörtü giydikleri gerekçesiyle ihbar edildi ve polisler tarafından gözaltına alındı. Bilecik'te ise yine bir öğrenci çarşıda dolaşırken aynı tişört sebebiyle gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzurumun Yakutiye ilçesinde, 2 kişinin üzerinde İngilizce 'Hero' yazılı tişört giydikleri yönündeki ihbar üzerine harekete geçen polis, zanlıları yakalamak için Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarında inceleme başlatıp takibe aldı.

Takip sonucu, söz konusu yazının olduğu tişörtleri giydikleri anlaşılan Atatürk Üniversitesi öğrencisi 2 genç, üniversitenin kampüsündeki bir marketten çıkarken İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Öğrencilerin, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bilecik'te de bir kişiye tişört gerekçesiyle gözaltı...

Bilecik'te de bir kişiye tişört gerekçesiyle gözaltı...

Bilecik'te ise Şeyh Edebali Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı bölümü 2. Sınıf öğrencisi Ramazan Öztürk arkadaşlarıyla beraber çarşıda gezerken tişörtündeki ‘Hero’ yazısı yüzünden bir anda terörle mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sorgusu yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Ramazan Öztürk’ün babası Eyüp Öztürk bu durum karşısında şaşkınlığını dile getirirken bu tişörtlerin yasak olduğunu bilmediklerini oğlunun bu tişörtü aylardan beri giydiğini kendisinin de, oğlunun da  FETÖ ile hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

Emniyete bilgi almak ve oğlunu görmek için gittiği fakat oğlunu göstermediklerini, durumu hakkında bilgi de vermediklerini sadece bu tişörtlerin yasak olduğunu ve savcının tutuklama talimatı bulunduğunu söylediklerini iddia etti.

Emniyet yetkilileri ise bu tişörtlerin FETÖ terör örgütü reklamını ve propagandası yapmaya yönelik olduğu ve bu tişörtlerin satışının yasaklandığını belirttiler.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde yargılanmaları devam eden darbecilerden birinin giydiği tişört duruşma salonunda büyük tartışmalara neden olmuş ve mahkeme heyeti salonu boşaltmıştı.

Gençlerin gözaltına alınması sosyal medyada konuşuluyor.

Gençlerin gözaltına alınması sosyal medyada konuşuluyor.
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1447
606
219
120
109
53
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

Ülke bildiğin Kuzey Kore'nin internetlisi

Eluine

Ağzından öpcem. :*

ufukdiyo

Kahramanmaraş'ın ismi değiştirilsin. Ne o kahraman falan?

Demir Demirgil

HERO t-shirtü giymek bile FETÖ damgası yemekle eşdeğer ama Fetönün ayağına kapanmak, türbe ziyareti gibi yanına gidince kapanmak, methiyeler düzmek Fetöcü ol... Devamını Gör