Görüş Bildir
Haberler
Bülent Arınç: 'Demirtaş ve Kavala Tahliye Edilmeli'

Bülent Arınç: 'Demirtaş ve Kavala Tahliye Edilmeli'

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Tutuklu HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve tutuklu iş insanı Osman Kavala için “Tahliye edilmeleri lazım” açıklaması yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi AKP'li Bülent Arınç, 4 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ve 3 yıldır tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala'nın tutukluluğunu eleştirdi.

Demirtaş'ın kitabının tavsiye etti

Habertürk'te Nedir Ne Değildir'e konuk olan ve gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Arınç, Selahattin Demirtaş'ın cezaevindeyken çıkardığı 'Devran' kitabını tavsiye etti.

Arınç, 'Devran kitabını okudum, Belki Demirtaş hakkında fikriniz değişmeyecek ama Kürtlerin neler yaşadığını anlayacaksınız, Kürtler konusunda fikriniz değişebilir' dedi.

"Osman Kavala'nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum"

"Osman Kavala'nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Osman Kavala'nın tutukluluğuna ilişkin 'Ey hâkim ve savcılar; Osman Kavala'nın hâlâ tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmesi lazım!' diyen Arınç, Demirtaş için de 'tahliyesi olabilir' dedi.

Bahçeli'nin basın danışmanı Çiçek, hakaret ederek yanıt verdi

Bahçeli'nin basın danışmanı Çiçek, hakaret ederek yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Arınç'a ağır ifadelerle yanıt verdi. Çiçek, 'Hendek-Çukur olaylarında 793 şehidin , Kobani olaylarında 53 kişinin azmettirici katili olan terörist Demirtaş’ın tahliyesini istemek şerefsizlik ve haysiyetsizliktir. Fethullah Gülen’in dizinin dibinde büyüyenler ve CHP’nin PKK kanadı son günlerde bu propagandaya başladı !' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
100
46
28
25
13
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Akpli olmak ne güzel iş. Canın isteyince milliyetçi ol. Oylar azalınca yıllardır içeride tuttuğun Demirtaş’ın boynuna sarıl. Oy veren vatandaşlar da embesil ... Devamını Gör

mehmety76193644

kürt oyları....erken seçim....hmmmm

gizliyazarr

e noldu hani teröristti işinize geldi mi terörist oy kaybederken çıkaralım ohoooo yemezler