Görüş Bildir
Haberler
Bugüne Kadar Facebook'ta Harcadığınız Zamanı Öğrenin

Bugüne Kadar Facebook'ta Harcadığınız Zamanı Öğrenin

Caner
30.01.2014 - 21:30

Bugüne Kadar Facebook'ta Harcadığınız Zamanı Öğrenin

Önümüzdeki hafta 10. yıldönümünü kutlayacak olanFacebook'ta şimdiye kadar ne kadar zaman harcadığınızı hiç merak etmiş miydiniz?

4 Şubat 2004 yılında hayatımıza giren Facebook , aradan geçen bu 10 yıllık sürede hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyüdü. 1 milyarı aşan kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, dün açıkladığı mali sonuçlarla ise şu an gelmiş olduğu korkunç noktayı herkese göstermiş oldu.

Peki siz, Facebook'un bu hızlı büyümesinde nasıl bir role sahipsiniz? Ya da şunu soralım, Facebook kurulalı 10 yıl oldu ve siz şimdiye kadar Facebook'ta ne kadar zamanınızı harcadınız? Bu soruların cevabını doğrudan vermek güç ancak bunları sizin yerinize hesaplayan yeni bir Facebook uygulaması mevcut.

Eğer siz de şimdiye kadar Facebook'ta ne kadar süre geçirdiğinizi merak ediyorsanız Techland.time sitesindeki özel uygulama sayesinde bu merakınızı giderebilirsiniz. Örneğin ben şimdiye kadar toplam 22 günümü Facebook'ta harcamışım. Peki ya siz, şimdi kadar Facebook'ta ne kadar zaman harcamışsınız?

**http://techland.time.com/2014/01/27/how-much-time-have-you-wasted-on-facebook/**

  • Emre Çetinkaya

  • Teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/In...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0