Görüş Bildir
Haberler
Uçak Seferleri Yeniden Başladı mı? İstanbul Havaalanı Uçak Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

Uçak Seferleri Yeniden Başladı mı? İstanbul Havaalanı Uçak Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

İstanbul’da dün yaşanan kar fırtınası sonrası hayat adeta felç oldu. Ana halterdeki bazı yollar trafiğe kapandı, vatandaşlar evlerine yürüyerek ulaştı. THY ve Pegasus, yaşanan yoğun kar yağışı sonrası seferlerine ara vermek zorunda kaldı. 24 Ocak’ta İstanbul Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı’nda yapılması planlanan birçok uçuş iptal edildi. Peki, İstanbul’da bugün uçak seferleri yapılacak mı? THY, Pegasus uçuşları devam edecek mi? İşte uçak seferleri son dakika açıklamaları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Türkiye’de soğuk hava etkisini sürdürürken, özellikle İstanbul’da yıllardır görülmeyen kar yağışı hayatı felç etmiş durumda. Yaşanan kar yağışı sebebiyle birçok kısıtlama gelmiş durumda. Özel araçla yola çıkmak yasaklanırken, havaalanlarında da büyük bir kaos yaşanıyor.

İstanbul Uçak Seferleri Son Durum

İstanbul Uçak Seferleri Son Durum

Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04:00'a kadar durdurma kararı aldık.

İSTANBUL HAVA LİMANI İPTAL EDİLEN UÇUŞLARI KONTROL ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SABİHA GÖKÇEN HAVA LİMANI İPTAL EDİLEN UÇAKLARI KONTROL ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın