Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
30.07.2014 - 08:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey kesimleri ile Akdeniz'in iç ve doğusunun parçalı bulutlu, ilk saatlerde Çankırı çevreleri ile Kastamonu'nun güney, Çorum'un kuzey ilçeleri ve Ankara'nın Güdül ve Kızılcahamam ilçelerinin, öğleden sonra Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara'da kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Az bulutlu 35

BURSA Az bulutlu 34

İSTANBUL Az bulutlu 32

YALOVA Az bulutlu 32

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu 34

İZMİR Az bulutlu ve açık 35

KÜTAHYA Az bulutlu 33

MANİSA Az bulutlu ve açık 37

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu 33

ANTALYA Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 31

MERSİN Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 34

OSMANİYE Parçalı bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, ilk saatlerde Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı bulutlu, ilk saatlerde Kızılcahaman ve Güdül ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 35

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 33

KONYA Az bulutlu ve açık 35

NEVŞEHİR Az bulutlu ve açık 34

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, ilk saatlerde Kastamonu'nun güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN Az bulutlu ve açık 31

BOLU Az bulutlu 30

DÜZCE Az bulutlu 30

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, ilk saatlerde Çorum'un kuzey ilçelerinin, öğle saatlerinde Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Az bulutlu, öğleden sonra parçalı bulutlu 35

ÇORUM Parçalı bulutlu, ilk saatlerde kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

SAMSUN Parçalı bulutlu 29

TRABZON Parçalı bulutlu 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN Parçalı bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

BİNGÖL Az bulutlu 37

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 38

ERZURUM Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 41

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38

KİLİS Az bulutlu ve açık 39

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 41

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4, batısı açıkları ilk saatler kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi,

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: kuzeydoğudan 2 ila 4, öğle 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, Güney Ege'de kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinde güneyi 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m akşam 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan, Antalya körfezi ilk saatler güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar:Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0