Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
15.04.2016 - 08:28

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Edirne, Kırklareli, Aksaray, Malatya, Tunceli, Erzurum, Erzincan, Bingöl, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; Güney ve batı, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

BURSA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 23

EDİRNE Parçalı bulutlu, ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı 25

İSTANBUL Parçalı bulutlu ve hafif sağanak yağışlı 20

KIRKLARELİ Parçalı bulutlu, ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı 24

EGE 

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, İç Ege'de güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 23

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 26

KÜTAHYA Parçalı yer yer çok bulutlu 22

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 27

AKDENİZ 

Parçalı bulutlu, Kahramanmaraş çevreleri ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Göller Yöresi'nde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 25

ANTALYA Parçalı bulutlu 25

HATAY Parçalı bulutlu 24

ISPARTA Parçalı bulutlu 23

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri ile Aksaray çevrelerinin öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 23

ÇANKIRI  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 23

KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu 23

BATI KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Sinop çevrelerinde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 23

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz bölümünün sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz bölümü ile Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 k m/saat) esmesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

ARTVİN  Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 22

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

TRABZON Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğusu ile Malatya, Tunceli, Erzurum, Erzincan, Bingöl, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN Parçalı ve çok bulutlu 16

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu 23

ERZURUM Parçalı bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 17

KARS Parçalı ve çok bulutlu 16

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Parçalı yer yer çok bulutlu 24

DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu 23

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 23

SİİRT Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz'de yer yer fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan, doğusu kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa),; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren yer ye kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Doğu Karadeniz'de yer yer 2,0 ila 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: batı ve kuzeybatı, zamanla güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), kuvvetinde, Güney Ege'de güney ve güneybatı, zamanla batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Doğu Akdeniz parçalı bulutlu, Rüzgâr: güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 0,75m Görüş: İyi, yağış anında orta.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın