Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Onedio Medya
13.04.2016 - 08:29

Hava sıcaklıkları ülke genelinde hafta sonuna kadar artacak. Doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. 

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün, ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sakarya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis görülecek. 

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 21

ÇANAKKALE Az bulutlu 21

EDİRNE Az bulutlu 26

İSTANBUL Parçalı, zamanla az bulutlu 18

EGE 

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 16

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 21

İZMİR Az bulutlu 23

KÜTAHYA Parçalı bulutlu 18

AKDENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile Toroslar mevkii yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

ANTALYA Parçalı, zamanla az bulutlu 23

ISPARTA Parçalı, zamanla az bulutlu 18

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu 23

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu 18

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri ile Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

BARTIN Parçalı çok bulutlu 20

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı 19

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı 19

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu 18

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Malatya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN Parçalı çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

BİNGÖL Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ELAZIĞ Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

ERZURUM Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde güney ve batısı ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava DurumuParçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu akşam saatlerine kadar kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerine kadar batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden itibaren 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan, akşam saatlerine kadar güneyi kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde geneli güneybatıdan 5 (km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) güneyi 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Güney Ege'nin güneyinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde Antalya Körfezi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 0,75m Görüş: İyi, yağış anında orta.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın